Buxheti do të plotësojë në gjysmën e duke rritur normat e !

Sot, zyrtarët në kryeqytet u kërkohet të paraqesin planin anti-krizë
për të shpëtuar qytetin. Për të përfunduar atë që nuk e bëri, megjithatë, ne kemi gjetur se
pika të caktuara një goditje e rëndë për njerëzit e zakonshëm e Kievit. Për Biznes
ndërmarrjet dhe autoritetet e përgatitur për të punësuar blerjen e tokës dhe reduktimin e me qira
bordit, për banorët e qytetit - tarifat e reja për "komunale" dhe shërbimet e paguara.
Udhëzoi për të zhvilluar një plan të kthesë në një takim nga Presidenti më 4 mars. "Ne
bërë gjithçka është e mundur - na siguroi i pari zëvendës kryetari Anatoli Golubchenko KSCA,
- Plani është formuar gati, por nuk ka urdhëra të mjaftueshme nga presidenti më 4 mars,
- Për shembull, për të hequr të gjitha vendimet e paligjshme për të futur pagesat.
Sapo e planit të zhvilluara, Kiev do të dinë për të. " Pushtet vetëm duke pritur
vendimin e Departamentit kryesore Ligjor i KSCA në mjekësore paguar
dhe përparime të tjera të holla. Koha kontrolle janë të panjohur, thonë ata, ata kanë nevojë
disa javë. Sipas Holubchenko, gjëja kryesore - për të lehtësuar punën e
ndërmarrjeve. "Duke ulur me qira për të parcelave të tokës do të shiten me këste
5 vjet - tha kryetari i parë nënkryetari i KSCA. - Blerja e pajisjeve dhe materialeve
do të zhvillohet në ndërmarrjet e Kievit, dhe jo diku tjetër në qytete të tjera. "
Të gjitha më sipër. Sa për Kiev, ata nuk ndihmë në lidhje me krizën
nuk ia vlen pritur - një rritje e re e tarifave dhe gjobave të rritur. Kokë
kupole çmimi Yastrubinsky Vasili na tha se mbushjes
Buxhetin e qytetit do të rrisë tarifat për "komunale" për të "justifikuar ekonomikisht
nivel ". Që prej 1 Maj, çmimet do të xhiruar deri në 50% të tanishëm, dhe pastaj deri në fund të vitit
dy herë - ende 25%. Kjo është, ju mund të sigurtë të shumohen sistemin e pagesave të tyre apartament
nga dy për të gjetur se sa ju paguani për të. "Ndoshta rritja do të jetë
Vetëm në dy faza ", -" i kënaqur "Yastrubinsky (normat e reja të parë
fazë, shih infographics). Gjithashtu, autoritetet nuk e pranojnë në synimet e tyre për të hyrë
Kiev shërbimet shtesë të paguar. Nëse yurupravlenie KSCA njeh legjitime
shërbime të paguara të ofruara nga ana e komunës, familja mesatare do të përhapen
për riparime dhe kujdesin mjekësor prej rreth 550 hryvnia në muaj! Autoritetet e qytetit
ndërmend të marrë dhe për kafshët shtëpiake. Siç kemi shkruar, 30 racat luftuar
Dogs duan të kenë që të regjistroheni perpara e cila nuk do të lira për të mësuar
qen në spetstsentre. Kostoja është 72 UAH. për regjistrim dhe 400 UAH. për
studimit. Bisht konvencionale do të regjistrohen për 15 UAH dhe macet -. 7.
Premtoi gjithashtu të forcojë kontrollin mbi ecur qentë në Kiev. Dënim për
shkelje, për shembull, mungesa e një surrat apo unharvested jashtëqitje -
700 hryvnia, në qoftë se një ndryshim i tillë në Parlament për të marrë adminkodeks (tani
- Deri në 51 UAH).. KAPITALE HOUSE mund të qëndrojnë Ndërsa në krizë të luftuar
Capital ka bërë vetëm një hap serioz - Kyiv Këshilli Bashkiak ka vendosur të marrë një kredi
nga banka "Khreshchatyk" (e cila është ajo që duhet të japë NBU) në 1, 2 miliardë dollarë.,
dhënien e dorëzanisë sa më shumë që 157 objekte. Nënkryetari i qytetit Kiev Shtetit Holubchenko Administratës Anatolij tha
se kjo do të zvogëlojë listë të madhe, zgjidhni kur peng Banka Kombëtare e ndërtimit
dhe vlerësojnë ato. Këshilli Bashkiak duhet të paguajë për vitin 2011. Nëse kjo ndodh,
e ndërtimit do të transferohet në të huamarrësit. Gjykatave dhe Ministrisë së cilës ai nuk mund të nisë,
por vetëm të rritur me qira e tyre në treg. Ose, objekti do të shiten për të interesuar
individëve. Në finotchete banka, tha se për personat juridik në pronësi të 99 aksionet e 8%
Bankës. Shumica e - 45, 5% - OOO "KF" Ukrfinkom "(i cili është i kontrolluar
biznesmenë Andrey Ivanov dhe Vasily Khmelnytsky). Ata gjithashtu, që ra fjala, janë
pronarëve "Kyivenergo" për të shlyer borxhin që e qytetit dhe merr kredi
kanë tyre bankës ... [Http: / / i.domik.net/_xmlimg/xml_e69c3fedbfaceb8feb36183a30da31bbc85274d1.png
] SEE detajet PICTURE [http://www.segodnya.ua/files/articles/140409/3/Clipboard01.jpg
]

Share This Post: