Vëllimi i hapësirës vakant në funksionimin e zyrës së hapësirës cilësisë
Klasa " B " dhe " B + " në Kharkovit mars arriti në 15 % të sipërfaqes totale ose 10 , 5
mijë. m , i cili është tre herë më shumë se në tetor 2008 .

Sipas një njoftimi për shtyp të "Investimeve dhe Corporation Construction
(ISC) "Avantage" (Kharkiv), në lidhje me monitorimin e kryer nga ekspertët e saj
34 objektet e zyrën e pasurive të patundshme, kjo rritje e numrit të lirë
zonë është vënë re për herë të parë në disa vite. "Në mars, tregu
Kharkiv merret zyra e pasurive të patundshme është rritur ndjeshëm.
Për herë të parë në disa vite nuk është i lidhur me hyrjen e objekteve të reja,
dhe me rritjen e shumat e hapësirës bosh në qendrat e biznesit ekzistues, "
- Sipas ekspertëve të kompanisë. Përveç kësaj, sipas kreut
Shërbimi Marketing Valerie Gulevskaya në gjysmën e objekteve të Office
pronës që bien nën monitorim, norma ose çmimi me qira është shpallur
në monedhën vendase. "Kështu, mund të thuhet se shqyrtimi trend
vlerës së valutave kombëtare ", - tha V. Gulevskaya.
Sipas të dhënave të monitorimit, normat me qira në 11 qendrat e biznesit të qytetit
19, duke ofruar hapësirën e tyre me qira, ra mars të 6.35% të
Krahasuar me shkurt, ose $ 1-6. Dhe në të dy faqet e kostos së marrë me qera
nuk e shpallë ofruar për të blerësit për të thirrur një sasi të arsyeshme për të.
Në segmentin e shitjes së zyrës disa kompani, pronarët e zyrës
çmimet do të ngrihen, të tjerët - ra, por pothuajse të gjithë pronarët thonë
gatishmërinë për të reduktuar çmimet në rast të një transaksioni. Sipas
Monitorimi në momentin varg çmimi për normat e cilësisë së qirasë dhe
premisa për Klasa "B +" në Kharkovit është $ 10, 4 - $ 30 / 1 km katrore. m klasës
"B" - $ 6, 5 - $ 16 / 1 km katrore. m. Gama e kërkuar çmimeve në segmentin e
shitjes për ditë duke filluar 779-2500 cu / 1 km katrore. m. Në veçanti,
çmimit të ofertës për zyrat cilësinë e "B +" gamë të Class
nga 779 $ në 1558 $ për 1 katror. m, një klasë "B" - nga 1.040 $ në 2500 $ për 1 km katrore. m
Megjithatë, çmimi normat diapazon me qira për zyre
Klasa "A" është $ 20-25/1 katror. m, dhe çmimi i ofruar - nga $ 961 deri $ 1026
per 1 km katrore. m. Për më tepër, të gjitha objektet e kësaj klase janë ende në Kharkovit
në ndërtim e sipër.

Share This Post: