Në Londër , në rezidencë shitje, të vendosura në Belgrave
Katrore . Pronarët presin për të fituar nga shitja e rreth 150 milion dollarë.
Pasurive të tij është shitur libaneze zhvilluesi Musa Salem .

" 6- katëshe sipërfaqe ndërtimi prej 2 mijë metra katrorë . M ka 12 dhoma gjumi , 6-foot tavanet ,
pishinë, palestër dhe gjimnastikor dhoma , dhoma , kinema dhe të gjithë pjesën tjetër
karakteristika të mundshme luksoze ", - tha në shpalljen e shitjes Sipas jozyrtare .
të dhënave , kjo townhouse mund të marrë 1 vend në listën e më të shtrenjtë
pasurive të patundshme në botë , ofrohen për shitje . Ndërsa titullin e " më të shtrenjtë "
Kaliforni ështëqëndrimi i Fleur de Lys , e cila kushton
dhe $ 150 milion. Vini re se në sheshin Belgrave vendosur për shitjen me
një tjetër rezidencë në 18 mijë metra katrorë . m 120.000.000 $ . pronarët
Kjo pronë luksoze është jo më pak - e familjes Dzhaffali e Arabisë Saudite .
Times rikujton se në afërsi të vendbanimit të Belgrave Square
russian biznesmen Oleg Deripaska dhe princi i Dubait Sheikh Mohammed bin
Rashid al- Maktoum , si dhe ambasadave të disa .

Share This Post: