Moderne të teknologjisë së materialeve të ndërtimit kërkon një nivel të ri , i cili
do të sigurojë jo vetëm besueshmërinëdhe cilësi për vitet që vijnë , por përgjigje
një numër të karakteristikave estetike . Ndër këto materiale mund të identifikohen
guri akrilik.

Akrilik bukurinë dhe funksionalitetin gur në një! Ndërtesë moderne
materialeve të teknologjisë së kërkon një nivel të ri që do të sigurojnë jo vetëm
besueshmërisë dhe cilësisë për vitet që vijnë, por do të përmbushë një numër estetike
karakteristikat. Ndër këto materiale mund të identifikohen gur akrilik
listën e kërkesave të cilat nuk janë të kufizuara në zhvillimin e ndërtimit të
punës, të tilla si recepsionit prej guri artificiale. Në sajë të një frikshëm
vetitë e këtij materiali është mishërim i mundshëm i ndonjë dizajn
mendime mbi dekorim. Historia e gurit akrilik larg
në 1966 largët. Dupont Firma (Dupont) i ka dhënë botës jo vetëm parrahur
materiale, por edhe tregoi cilësinë e tij kryesore - me kalimin e kohës ai nuk e humb
karakteristikat e tyre të jashtëm, dhe mbetet në formën "origjinale". Teknologji
prodhimit për një kohë të gjatë të përmirësuar, por pastaj forcimin e saktë
sekuencë e hapave në këtë proces. Mbi të gjitha, ky material i përbërë.
Bazë për prodhimin e saj janë minerale natyrore, atëherë ata janë të përziera
me rrëshirë akrilik, e cila jep një numër të karakteristikave të veçanta të këtij lloji
lëndëve të para. Të ftohtë, për të prekur, guri akrilik është jo vetëm magjepsëse
baktereve të qëndrueshme, por edhe rezistent ndaj dhe mikroorganizmave, kështu që
windowsills dhe tabletops bërë prej guri artificiale bërë kaq popullore.
Kjo është për shkak të kthehet jeta e lartë në vitet '60 të shekullit të 20 është dhënë
Garanci 10 vjet në produktet e këtij materiali artificial. Ngjyrë
paleta akrilik guri është i pafund, shumica e ngjyrave kryesore ishte
mishëruar në kryerjen e veçanta të punonjësve të Dupont. Në këtë kohë Gama
vizatime me lule dhe është zgjeruar vazhdimisht, por një gjë mbetet e pandryshuar rregull
- Për të arritur nën hijen e dëshiruar është e nevojshme për të përdorur një përzierje të caktuar
përmasa. Teknologjisë së prodhimit prej guri akrilik pak ndryshuar
që nga lindja e materialit. Kërkesat kyçe dhe ende mbeten
standardet e sigurisë, mirëdashësi mjedisore të prodhimit, lehtësinë e instalimit dhe trajtimin e
dhe një sipërfaqe të qetë dhe unbeatable homogjene dhe përmbajtjen. Gjithashtu, guri
nuk i nënshtrohen edhe nën efektin e deformimit mekanike ose termike.
Të gjithë këta faktorë janë identifikuar gjatë testimit të materialit para fillimit
në prodhim në masë kompani prodhuese Dupont. Performance
karakteristikat e gurit të mbeten të larta. Ishte më pas
ngjitës krijuar akrilik, të cilat mund të fshehur, pra për të rritur
copë separatist të pllakave, që të konsiderueshme zvogëlon koston e riparimeve dhe
funksionimin e këtij lloji i materialeve të ndërtimit. Kjo është arsyeja pse akrilik
guri është përdorur pothuajse kudo, veçanërisht gjatë përfunduar
punon dhe prodhimin e mobiljeve (e bërë nga countertop çmimit guri artificial)

Share This Post: