Marrë pjesë në ndonjë protestë sociale nuk janë të përgatitur për 52 , 4 %
qytetarët ukrainas . Kjo është dëshmuar nga rezultatet e një studimi të kryer
Kiev Instituti Ndërkombëtar i Sociologjisë .

Numri i të anketuarve të cilët nuk duan të marrin pjesë në revolucionet , në thelb
nuk ka ndryshuar në krahasim me shkurt 2009 ( 51 % ) ose në dhjetor
2.004 ( 51 % ) , " Interfax -Ukrainë " . Sipas një studimi të
mbajtur në mars dhe prill , për të marrë pjesë në fushatën zgjedhore
23 , 7 % e të anketuarve . Kjo normë u rrit në krahasim me shkurt 2009
( 21 , 6 %) , por ka rënë në krahasim me muajin dhjetor 2004, ( 40 , 4 % ) . sot
tubimet sanksionuar dhe demonstrata do të lirohet vetëm 15 , 8 %
( 16 , 6 % në shkurt 2009 dhe 20 , 3 % në dhjetor të vitit 2004 ) do të jetë e angazhuar në mbledhjen e nënshkrimeve
në bazë të ankesave kolektive ( pretendimet dhe ankesat ) - 11 , 3 % (16 % dhe 17 4 % ) .
Pjesëmarrja në një grevë besoj të jetë e mundur për një % 7 dhe 6 . Kjo shifër
nuk ka ndryshuar që nga viti 2004 ( 7 , 2 % ) . Veprim të kërcënojnë grevë do të jetë
3 , 2 % e të anketuarve , e cila është më e ulët se në shkurt të vitit 2009 ( 5 % ) ose në dhjetor
2004 ( 3 , 5 % ) . vendimeve të administratës bojkotin , qeveria
përgatitur 2 , 4 % , për të marrë pjesë në takimet e palejuar dhe demonstratat
- 3 , 6 % , dhe në zyrat qeveritare kunj - 4 , 0 % .

Share This Post: