Në Kiev , legalizuar shkelje të rregullave të rrugës : tani zyrtare
Parkimi është lejuar pranë udhëkryq , vizita me oborret dhe vendkalimet për këmbësorë .

Koncepti përkatës i "hapësirave të parkimit të vazhdueshëm", është zhvilluar
Fund të vitit të kaluar, PK "Kievtransparkservis." Javën e kaluar është rënë dakord
Departamenti i IST të MPB-së. Sipas ndryshimeve të futur në park
makinave në Kiev mund të jenë vetëm dy metra larg kalimit këmbësorëve. Por
rregullave të trafikut, parkimit do të jenë në dispozicion vetëm në 10 metra. Koncept
sugjerojnë gjithashtu parkim në 20 metra nga transporti publik
(Në SDA, kjo distancë duhet të korrespondojnë me 30 milion). Gjithashtu, parku makinën
mund të jetë 25m nga kalimit hekurudhor (në bazë të SDA - së paku 50 m).
VGAI spjegoi se këto ndryshime të zbatohet vetëm për gamën e normative
e këtyre segmenteve rrugore, që është, për një kalim për këmbësorë, të ndaluar
Transporti publik, ose duke e lënë stacionin e gazit është e ndaluar ende
ndaluar më afër se sa tregohet në PVD, por pas - mund të ketë përjashtime.
PK "Kyivpastrans" besim se përmirësimet e rrugës do të përmirësojë
Situata në kryeqytet, si dhe në qendër të qytetit nuk është e mjaftueshme hapësirat e parkimit,
dhe propozuar konceptin, edhe pse shkelje të rregullave të trafikut, por
ju lejon për të rritur hapësirë ​​parkimi për 4 mijë njerëz. Së bashku
kështu, ekspertë të pavarur thonë se pushtetit lokal dhe shkel MVD
legjislacionit aktual, miratuar me Rregulloren e rrugës
Rezoluta e Kabinetit dhe ka fuqi të lartë ligjor në krahasim me urdhra
dhe koordinimin e Ministrisë së Brendshme, dhe sidomos kur krahasohet me
rregulloret e qeverive lokale.

Share This Post: