Riparimi i dhomës duhet të fillojë me të kuptuarit e destinacionit të saj të ardhshëm . tip
riparuar dhomën e përcakton thelbin e punës së të planifikuara për fazën e zhvillimit të
projektit të projektimit . Një projektuesi me përvojë do të jetë gjithmonë në gjendje të theksuar dinjitetin e riparuar
dhomë, fshehin defektet e mundshme.

Riparimi edhe një dhomë të vetme - jo më të këndshme në procesin e botës në kohën e
transformimin e saj në dhomë, si rregull, të papërshtatshme për banim të njeriut. Çdo konsumator
preferojnë për të riparuar në dhomë sa më shpejt të jetë e mundur, sigurisht,
pa humbje të cilësisë së riparimet. Specialistë të kualifikuar të kompanisë sonë garanci
me cilësi të lartë riparimin e çdo dhomë, më shpejt dhe të besueshme. Ne do të përpiqemi
për të bërë riparimet nga klasat dhoma mërzitshëm dhe të pista në festivalin e
teknologjisë dhe dizajnit. Konsideroni lloje kryesore të dhomës riparimit dhe të japë
rekomandime të përgjithshme për planifikim dhe dekoruar. Riparimi i dhomen e ndjenjes
(Hall) Nëse zyra - personi i firmës, dhomë të gjallë, pa dyshim,
shenjë dalluese e shtëpisë tuaj. Në të ju i përmbushni miq, të marrë
vizitorët. Semi-dhomë të errët dhe të pakëndshme të pashmangshme do të mbetet në kujtesën e
të gjithë vijnë, duke lënë një përshtypje të keqe nga vizita, pa marrë parasysh sa mikpritës
Ju nuk ishin pronar. Living room duhet të kombinojnë rehati e tyre të projektimit ngrohtësi,
shtëpi dhe rehati. Kushdo që erdhën përsëri, nëse ai është një mik të vjetër
apo anëtar i familjes duhet të mendojnë se ai ishte duke pritur për të dhe të lumtur. Në shumë
shtëpitë dhe dhomen e ndjenjes janë të kombinuara në një dhomë. Hall - një vend ku familja e
kalon kohën më së bashku. Më besoni, sallë e madhe, riparim
Dhomat duhet të reflektohet në marrëdhëniet tuaja me familjen tuaj. Këto efekte
mund të arrihet vetëm nëse gamën e plotë të riparimit
dhoma, i kryer nga firma jonë. Një projektuesi me përvojë nuk ka vetëm të mendojnë
faqosje dhe stolisje, por edhe të kryejë mbikëqyrje mbi punën e punës
dhe zbatimin e projektit të zhvilluara gjatë dhomë riparim. Dhoma gjumi Repair
Nga dhoma gjumi rinovimin dhomë, duhet të mbani mend se gjumi a -
Kjo është kryesisht një vend për pushim dhe çlodhje. Njeriu modern
mban në dhomë gjumi nuk ka shumë kohë, kështu që është e rëndësishme që
të gjitha kushtet për krijimin më të plotë të trupit. Familja e re
mund të eksperimentojnë me mbaron dhe projektimit në riparimet e
dhoma gjumi, që do të bëjë risi dhe freski në marrëdhënie. Por të jetë i kujdesshëm
dhe këshilla nga projektuesi - të gjitha shumë të veçanta, të lehta dikush butë
nate-dritë, butësi dhe transparencës, dikush - një ngjyra të ndritshme dhe më të papritur
elemente të brendshme, të tilla si batanije luks apo sistem pasqyrë. Përcakton
dhoma gjumi riparim, do të përpiqen për ta bërë atë plotësisht të përshtatshme për shijet tuaja
dhe nevojat dhe në gjendje që plotësisht të relaksoheni pas një zënë
ditë. Dhomën e fëmijëve Riparimi i Është koha për të treguar imagjinatën e tyre të plotë
dhe origjinalitet në riparimin dhe pas mbarimit dhomën e fëmijës është me të vërtetë
është, ku carousing. Mos harroni, të cilët do të jetojnë në dhomë pas riparimit.
Të jetë i sigurt për të dëgjuar dëshirat dhe mendimin e fëmijës, pavarësisht
të moshës. Gjatë përgatitjes për të riparuar dhomën e fëmijës, të marrë në konsideratë
gjinisë, moshës, hobi dhe qiramarrësit të vogla. Në qoftë se disa fëmijë të ndajnë një dhomë
ndërmjet tyre, do të përpiqen për të rregulluar pjesë të ndryshme të dhomave në stile të ndryshme.
Mos harroni - bota e fëmijëve nuk ka vend për normalitet dhe të ndërmjetësimit. Dizajn
mobilje dhe të lënë zbukuruar letër-muri për riparimin e dhoma të tjera. Në një fëmijëri vend
ligje krejt të ndryshme dhe rregulloreve.

Share This Post: