Pse sills ? Një dritare e brendshme sills janë përdorur si
tavolina dhe të bëhet madhësia e një tabletop . Në një tjetër , dhoma prag dritarja
luan rolin e kabinetit . Në bazë të saj i përshtatet një gjoks të vogël apo kuti .

Ju mund të shihni në bibliotekë, prag dritarja. Sipas prag dritarja janë të lidhur
rafte librash. Në vend të veprave letrare mund të jetë, dhe në shtëpi
lule. Në shtëpitë e mëdha të vendosur prag dritarja, fireplace. Sipas prag dritarja
priza elektrike ose "zjarri live". Megjithatë, interesant të ndryshme. Deri
të përshtatshme për këtë sills dritare plastike? Një dritare plastike sills
risi, e cila fitoi pothuajse që prej ardhjes së. Parapet
bordet e PVC ngurtë të cilësisë së lartë me një shtresë të veçantë të fusible
film shpejt fitoi popullaritet. Produkteve të drurit kanë mbetur prapa.
Çfarë është kaq e këndshme kënaqur konsumatorët? Avantazhet e sills dritare plastike
Shtëpi dhe apartamente janë gjetur gjithnjë e sills dritare plastike, të cilat
zëvendësuar ato prej druri. Ata kanë shumë cilësi pozitive, e cila shpjegon
zgjedhja e kaq shumë njerëz. * Plastike sills nuk lejojnë
ajrit të ftohtë për të marrë brenda. Nga ana tjetër, ata të parandaluar
kujdesin e ngrohjes nga brenda. * Plastike windowsills këtë dekorim. Ata
Pets mund të organizohet lule, suvenire dhe elemente të tjera dekorative. * Plastike
sills kanë një dizajn të rehatshme. Ata nuk ndërhyjnë me riparimin e dritareve,
kur heqjen e perdeve në dritare të hapur, në dritare pastrimi dhe vepra të tjera.
* Windowsills plastike mund të qetë nga dallimi në mes të qelqit
dhe muret e trashë, kështu që hapësira dritarja duket më shumë se cute.
Designers brendshme e dinë këtë dhe shpesh përdorin PVC sills dritare. *
Sills dritare plastike praktike. Ata nuk zbehet në diell, nuk ndryshojnë
formë dhe nuk thithin ujë. PVC sills dritare nuk e djeg dhe nuk lëshojnë të dëmshme
substanca toksike në ajër. * Plastike sills vijnë në ngjyra të ndryshme,
por ata duken po aq të mirë. Ka produkte natyrore nën
guri. Në prodhimin e PVC dritareve prag, produkt e jashtme është e mbuluar nga
bojë. Ajo mban një foto apo model. Tjetër, përdorim një tjetër
shtresë e llak apo një shtresë e veçantë që parandalon efektet e diellore
rrezet dhe lagështi. Kështu, imazhi në sills dritare plastike të
mbrojtje maksimale. * Plastike sills dritare janë të madhësive të ndryshme.
Ka produkte të gjatësisë të ndryshme dhe widths. Zgjidhni prag dritarja e dëshiruar
PVC nuk është e vështirë. * Sills dritare plastike janë bërë të dendura
materiale. Ajo nuk përmban voids, të cilat mund të grumbullohen mikrobe të dëmshme,
kërpudhat. Ajo flet për produkte të mjedisit. * Sills dritare plastike
lehtë për të pastruar. Për ta, çdo detergjenteve të përshtatshme. Gjëja kryesore është se në
xhel ose të lëngshme, nuk ishte gërryes. * Sills dritare plastike nuk janë të
gërvishtem. Ata nuk duhet të ri-pikturuar mbi atë - në atë kohë. Plastik
sills janë zgjedhur në bazë të dritares profilin. Rama dhe Stol sy
mënyrë shumë harmonike, në qoftë se ato janë bërë në një ngjyrë. Pas kësaj
mjeshtri prerë Madhësia produkt. Zakonisht, ai e bën këtë ose pa
bashkim pjesësh figure elektrike. Më tej, në anën e jashtme të PVC prag dritarja mbyllur
kapele dekorative. Projektimit është e fiksuar me vida dhe metalike
mbështet. Nga të gjitha fazat e më e rëndësishme është prerë. Ajo duhet të përputhet me
profesionistëve për dimensionet e individit e hapjes dritare dhe profilin.

Share This Post: