Ndërkombëtare konsulence Jones Lang LaSalle parashikon
se çmimet e banesave në Sofje kryeqytetit të Bullgarisë dhe të Bukureshtit , bien Rumani
12 % në 20 % gjatë 2009 , respektivisht .

Sipas agjencisë , tregjet e pasurive të patundshme të të dy qyteteve është në rënie ,
për shkak të rrjedhjes së investitorëve , vështirësi në marrjen e kredive bankare
dhe një pozicion duke pritur lojtarët ,Novinite agjencia .
Në një studim tjetër , agjencia thotë se në tregje të tilla si irlandez ,
spanjolle dhe britanike , ku për pesëmbëdhjetë vitet e fundit kanë parë
Rënia më e madhe e çmimeve , tani ka një rritje të aktivitetit për shkak të ndryshme
mundësitë që janë në dispozicion për investitorët. Në Londër , për shembull , kërkohet
çmimeve të banesave në rritje të muajit të katërt radhazi , raportet Internet portal Rightmove .
Në maj , këto çmime janë rritur me 2 , dhe 4 % krahasuar me prill .

Share This Post: