" BIZNESI " ka gjetur se ku ju mund të tërheqë fondet nga bankat anëtar trazuar

Banka Kiev [¯} y? YazўЂvOІl? 3, 3 '? (YtdZha? Pastaj] në Bankën arkëtuar
ATM po ndryshojnë çdo ditë. Prandaj, punonjësi këshillon institucionet financiare
parë telefononin në një numër dhe për të gjetur adresën e mbushur me ATM.
Dje ishte replenished tre ATM: në rrugë. Khreshchatyk, 24, Rr. Bratislavë,
52, dhe Kiev-Pechersk Lavra. Të dhënat mbi disponueshmërinë e fondeve në arkë
zyrat e operatorëve nuk kanë një lidhje telefonike, të dhënat e nevojshme për të specifikuar
në terren. Paraja dhe jo gjithmonë të ketë edhe zyra në zyrën kryesore.
"Në mëngjes atje (në zyrën kryesore -." BIZNESI ") nuk ishte asgjë. Provoni duke bërë thirrje
pas darke "- sugjeruar vajza. Limiti ditor në llogaritë kartën
vendosur në 100 hryvnia. Zakhidinkombank [¯} y? YazўЂvOІl? 3, 3 '? (Yyad YmZhm ® °-LN
] ATM Zakhidinkombank nuk mblidhen ende në, para të gatshme
lëshohet vetëm në zyrat e degës. Sot në degën Kiev e parave ishte, por
punonjësit e bankës nuk mund të parashikojë ekzistencën e tyre, edhe për këtë ditë përpara:
"Sot ju mund të vini deri para. Nëse ju vendosni të vijnë nesër, para se të
në mënyrë që të largohen, më mirë të kontrolloni në telefon, ka burime të mjaftueshme. "
Ukrprombank [¯} y? YazўЂvOІl? 3, 3 '? (YCH ® q = rVY1] Qendra e Kontaktit e Bankës
nuk japin asnjë informacion se ku për të tërhequr para. E vetmja
ku, sipas stafit të Bankës, nuk është e para - zyra qendrore. "
Lesya Ukrainka Bulevardi këtë mëngjes kishte të holla. Informacione të tjera për
qendër thirrjes nuk është e rregulluar, "- shpjegoi punonjës. Sipas saj, prania e
paratë në arkë ose ATM mund të them në degët e bankës.
Nadra Banka [¯} y? YazўЂvOІl? 3, 3 '? (YhdџY

Share This Post: