Mundësitë dhe një shumëllojshmëri të materialeve të ndërtimit është shumë e madhe . Si më e mirë për të rregulluar
mbulon muret e tua mund të zgjidhet për shumë kohë . Zgjedhje kaq shumë , çdo
meriton vëmendjen në interesin e vet dhe ka vështirësi të saj .

Të bëhet gjithnjë e më popullore para se të letër-muri pikturë. Ata tërheqin cheapness dukshme,
lehtësinë e përdorimit dhe cilësisë. Letër-muri markë duken shumë mbresëlënëse,
por nuk do të gëzohen shumë shpejt, që të blerë letër-muri të lirë, cilësia e të cilit
të jetë zili të gjithë mbajtësve të letër-muri të zakonshëm, por jo për pikturë.
Për të mirë dhe duhet të paguajnë në përputhje me rrethanat. Dhe në qoftë se muri të tyre
çmimi për ju do të kushtojë më pak se një vinyl të mirë standard,
të bërë për kohën e humbur dhe bojës do të fluturojë me ju për të njëjtën peni.
Por nëse ju ende i doni me të vërtetë këtë sfond për pikturë, por jo
di ku të fillojë, lexoni, mendoni, zgjedhin. Letër-muri paintable
ndarë në tri lloje. Ata të gjithë kanë karakteristika të veçanta që janë më të mira
të konsiderojnë me kujdes, sa më shpejt të jetë e mundur për të përcaktuar zgjedhjen.
Mur letër. Janë cilësi embossed, e cila është e mbarsur me ujë i neveritshëm
përbërjen, e cila bën të mundur të përshkruaj ata disa herë. Preferoj
letër muri në rastin kur muret e banesës nuk është mjaft i drejtë. Cilësi
Wallpaper përkryer fsheh difekte sipërfaqen e murit. Muri i mirë letër
sy në tavan. Letër-muri ngjit janë shumë të shpejtë këtu
justifikuar plotësisht shpresat tuaja. Mungesa e tyre është struktura e mirë,
mund të etur për të shpejt dhe otsyrev, Zoti na ruajt, dhe bie. Por një njeri i bezdisur
mund të ndodhë me ndonjë letër-muri. Jo të endura letër-muri. Ato janë të gabuara
pala është e qetë, dhe pjesën e përparme është një lehtësim në formë të një vizatim
foamed vinyl. Siç e dini, jo të endura ka një funksion të mirë - ndihmon
të mbajtur në formë. Kështu që muri nuk është vetëm të përkryer të fshehur parregullsitë e murit,
por nuk ulen dhe të shtrihet pas një kohe të caktuar pasi të bashkëngjitur që
është për t'u pritur nga gazeta muri. Një tjetër plus: zam mbulesën e pasme nuk ka
pjesë e letër-muri, dhe menjëherë mur, të cilat në masë të madhe përshpejton
Procesi i bashkëngjitur letër-muri. Kjo letër-muri është mjaft rezistent ndaj lagështisë dhe relativisht të
konsumuarit-rezistente, por vetëm pas pikturë. Dhe, ndërsa ata rrokulliset në, është e nevojshme
trajtoni ato në një farë mase, tremulously. Nëse ju dëshironi, sigurisht, ngjit
muri në gjendje të mirë, nuk e veshur. Tekstil me fije qelqi. Të dhënat materiale
Wallpaper është prodhuar nga fillesat fibra qelqi të cilat janë të përziera me letër
bazë. Rezultati është një sfond të ndryshme në strukturën dendësia
dhe modeli embossed. Sigurisht, ata janë të metat e mirë maskuar mure
Në këtë drejtim të gjitha llojet e letër-muri janë të mira për pikturë. Kanë një shumë e rëndësishme
pronës ndryshon nga muri e tjera - prania e impregnim zjarrit.
Të rrinë tekstil me fije qelqi, ju duhet të kallajxhi pak më shumë se
me flizelinyvymi. Së pari duhet të mbulojnë një mur me abetare latex, dhe
vetëm atëherë mund të aplikohet në letër një zam të veçantë. Një plus i madh
Mbulimi është aftësia për pastrimin e tyre me një furçë, përdorni një
jashtëzakonisht e papranueshme për letër dhe jo të endura letër-muri. Tekstil me fije qelqi të qëndrueshme
dhe, në qoftë se unë mund të them kështu, i thjeshtë. Cili do të zgjidhni
lloj muri, bojë me ngjyrat që ju mund të eksperimentojnë me libitum ad. Zakonisht përdoret
uji-shpërndarje ngjyra, akrilik dhe latex, i projektuar veçanërisht
muri, dhe për të dhënë një nuancë të veçantë të dëshiruar, është e nevojshme
përdorimin Kohler, një ose më shumë. Duket shumë elegant
dritë mbi letër-muri modest, e bëri me një furçë. Ju gjithashtu mund të eksperimentojnë me
ngjyrosje pjesë e hije mureve të ndryshme. Nëse ju nuk e pëlqen atë, ju mund të përshkruaj
të reja, të përfitojnë, duke pikturë që letër-muri mund të bëjë deri në 5 shtresa e bojës,
dhe tekstil me fije qelqi - për 10 apo edhe më shumë. E pra, nëse ju jeni në të
shpirti, në vend të blerë rrotullon, ulur, të holluar ngjit zam,
bojë, bojë ... Me një fjalë - të krijojë!

Share This Post: