Për ata që ka një metër të reja për energji elektrike , tani duhet të paguajnë
për më shumë dritë se më parë .

"Unë kammetër vjetër zakonisht shkoi 70-80 kilovat në muaj. erdhi
e " Kyivenergo " , vënë një kundër të ri - tani të merrni 120-125 vat " !
- Indinjohet kievlyanin Lototskii Peter , i cili jeton në Ukrainka Lesia bulevardit
shkruan sot. Vënë re këtë problem dhe tëfqinjëve . "Në Mendimi i parë , që kam gjetur
martesës , por zyrtari " Kyivenergo ", ka thënë se çdo gjë është në rregull. Më parë këtë muaj
120 kilovat punuar dhe tani , nuk ka kaluar akoma , dhe dy javë të muajit , 120
kaluar tashmë gjatë! Dhembeturinave është më pak - fëmijët e lënë në det " - thotë
Vrapues Larissa . Në " Kyivenergo " nuk e mohojnë :pajisjet e reja janë konsideruar më me kujdes .
" Counter përfshin Doorbell , një llamba të vogla të lehta , ora elektrike
- Të gjitha gjërat që mungonkundër vjetër, " - tha zëdhënësi , " Kyivenergo "
Aleksei Demin . Refuzoj të zëvendësuar metër nuk mund . " Nëse dyshoni
se ata nuk janë duke punuar , vijnë në zyrën tonë kryesore , të shkruajnë një deklaratë të
për t'u testuar "- thonë në qendër të shitjes të energjisë " Kyivenergo " . vërtetë ,
shikoni do të kushtojë 200 hryvnia .

Share This Post: