Në Dnepropetrovsk , më shumë se gjysma rritur normat e tyre të ujit.

Tani e qytetit, mori vendin e shtatë në mesin e qyteteve më të shtrenjta të Ukrainës
ujë. Nëse më parë banorë qyteti për furnizimin me ujë dhe kanalizime të paguar 2, UAH 93.
për metër kub, por tani duhet të paguajnë 4, UAH 87. Kjo është, në qoftë se më parë
familjen e tre, të cilat nuk llogariten, ne kishim të paguajnë për ujin
80 hryvnia në muaj, por tani kjo shumë arrin në 133 UAH / muaj. Bizneset
- Dhe gjithashtu më e shtrenjtë: ato norma - më shumë se 7 USD / m cu. Por organizata shtetërore
Normat e rënë nga pothuajse UAH. Shërbimeve publike llogari për një rritje të çmimit të madh
borxhit të konsumatorëve dhe fakti se "Dneprovodokanal" të gjatë në prag
falimentimit. Sipas kompanisë kreu i Palit Korzhenko, për të kaluar
vit ata morën dëmet prej më shumë se 52 milionë hryvnia, dhe tremujorin e parë
sot - gati 20 milionë. "Arsyeja kryesore për këtë gjendje
organi kryesor të ujit të qytetit - borxhet e popullsisë ", - thotë Korzhenko.
Kjo është arsyeja pse në të ardhmen e afërt, ai parashikon se jashtë e furnizimit me ujë
debitorëve. Për këtë instalimin blerë "nishan." Përmes sistemit të ujërave të zeza
Defaulters Apartament me qëllim të keq do të jetë i shkëputur nga furnizimi me ujë dhe kanalizimet.

Share This Post: