Shitësit e brendshme kanë harruar tashmë për krizën dhe janë gjithnjë e pohojnë
për qëllimin për të zgjeruar rrjetin e saj .

Veçanërisht shpesh deklarata të tilla shitësit filluan të shfaqen pas
si një ligj për të mbyllur kazinove. Siç është raportuar nga «i» në
Ltd "D Style" (Dnepropetrovsk), e cila zotëron dyqane parfume dhe kozmetike shitur
Produkt ProStor, kompania ka në plan për zhvillimin e mëtejshëm, lidh
interesin e tij me ardhjen e objekteve, pas mbylljes së kazinove.
"Zhvillimi i mëtejshëm i një rrjeti aktiv, ne shok rrethanat e mëposhtme:
në të ardhmen në tregun ukrainas të pasurive të patundshme pritet të
rritje në numrin e propozimeve interesante për sektorin e shitjes me pakicë. Një i madh
pjesë e objekteve të propozuara është vendosur mjaft mirë. Kjo situatë
për shkak të lirimit të ligj që ndalon bixhozin e biznesit ", - tha kompania.
Në Kompania "SUMARTA-LTD" (CU "Cosmo») «ï» raportuar se "në departamentin e
zhvillimin e kompanisë nuk do të duan tani komente për planet e tij lidhur
çliruar nga me qira e lokaleve makinat e lojrave. " Me tha se,
se në përgjithësi kompania është duke planifikuar për të zhvilluar. "Ne duam të zgjeruar praninë e tyre
tregun e telefonisë mobile të shitjes me pakicë në Ukrainë, në mënyrë që në fund të vitit 2009 do të rritet
numri i Salons, "ALLO" 50 ", - thotë drejtori i LLC" ALLO "Valeri
Zolotukhin. Megjithatë, ai nuk përjashton vendosjen e dyqane të reja në
lokale të mbyllura arkadat. "Në këtë moment tregun e pronës
numër të mjaftueshëm i propozimeve, duke përfshirë lokalet, të cilat lirohen
pas mbylljes së industrisë së kumarit. Vendimi për të hapur një sallon, "ALLO"
në këto fusha do të pranohet vetëm nëse rentabilitetin e propozimit
në drejtim të normave të qirasë, vlera të rrjedhës së konsumatorit, dhe
interchanges transportit, "- tha z. Zolotukhin. Sipas ekspertëve,
brenda 3-4 vjet në Ukrainë, në përgjithësi dhe në Kiev në veçanti ishte mungesa e tregtare
pasurive të patundshme, dhe pamja e zonës për shkak të mbylljes së lojërave të fatit do të
për një ulje e përkohshme në çmimin e tregut të pasurive të patundshme. Megjithatë, thonë analistët
tregut të stabilizuar shpejt. "Shitësit ukrainas, sidomos ato që janë të pranishëm
në treg për më shumë se 5 vjet, përdoret për të ndjekur për hapësirë ​​me pakicë. Sharp
lindjen e një numër kaq të madh të objekteve, duke pasur parasysh se shumë prej tyre
kanë një vend të mirë, të bëjë hitters mendoni për dhënie me qira ose
edhe blerjen e objekteve të tilla. Megjithatë, pavarësisht nga faktorë të tillë si të ulët
çmimeve dhe disponueshmërinë e propozimeve tani pak njerëz kanë mjetet për këtë, sepse
prioritet për shitësit është ende ulur barrën e borxhit të tij, "-
Eksperti thotë. Kështu, ndërsa rrjetet e mëdha janë duke planifikuar zgjerimin e tyre,
bizneset e vogla filluan të zhvillojnë zonën lirua.
Sipas qytetit Kiev administratës shtetërore, në kryeqytet, në fillim të vitit të ishte më
1 mijë arkadat (në Ukrainë - rreth 11 mijë kumarit ligjore
Salons). Në fund të vitit 2008 në Kiev të operuar rreth 50 e regjistruar
kazinove në madhësive të ndryshme. Në mënyrë tipike, sallën e lojërave të fatit mesatare mbulon një sipërfaqe prej
100-200 metra katrore. m, një kazino mund të marrë një shesh mijë apo më shumë. m. Prandaj,
tregut të pasurive të kapitalit reale tani do të jetë e 150-300 mijë metra katrorë. m
duke pasur parasysh numrin e përafërt të fatit ligjore / të paligjshme
dhe zonën e tyre.

Share This Post: