Në krizë Rivne në tregun e strehimit e mesme nuk e ka përjetuar . REALTORS punë
si zakonisht . Shitet strehimit të lëngshme , kryesisht 1-2 -dhoma gjumi apartamente
Apartamente me çmim prej 20 $ për 35tys . Blerësit e korrik - vizituar .

Si korrespondent i Akademisë së Shkencave drejtorit LigaBusinessInform e Rivne "garant"
Natalia Pristopchuk, dy dhoma "Hrushovi" në zonën e banimit për të blerë
për 30.000 $. Apartament renovim dhe në qendër të qytetit do të kushtojë 32 $ 35tys.
Çmimi për dy apartamente dhe dhoma gjumi nga $ 32 në $ 45tys. në varësi të filmim katror,
dhe zona riparim. "Sa për tokën. Situata është mjaft e komplikuar.
Toka nuk është gati blerja. Flisni për vlerën e tregut të endje nuk është e nevojshme,
sepse nuk ka treg, gjë që do të vinte këtë vlerë. Tani duket
parcelat e 10 hektarë mund të blihen për 10.000 $ dhe $ 55tys. - Çmimet janë vetëm
Jo, "- tha N. Pristopchuk Sipas saj, të blej vetëm atë shumë.
"Interesante" zona, për qëllime investimi dhe rishitje në 2-3 vjet.
Duke folur për aktivitetin e tregut, drejtori i Akademisë së Shkencave "garant" vuri në dukje se në maj të
transaksioneve, në krahasim me prill, është rritur me 2-3 herë. Pasuri ka qenë dhe qershor.
Aktiviteti në tregun e këtij muaji, ofron konsumatorëve të vizituar nga Uzbekistani
Gjeorgji, dhe u kthye në shtëpi nga emigrantët nga Italia, Meksika.
Perked dhe këmbimit të tregut, ku njerëzit shesin apartamentet e tyre, të paguajë ekstra
ndryshimi dhe për të blerë një hapësirë ​​të madhe të jetesës. Shumë versione të mur anësor.
Parashikuar se çfarë do të ndodhë me çmimet e banesave në Rivne, Natalia Pristopchuk
vuri në dukje se ndoshta rënia e çmimeve do të bjerë një tjetër% 10.

Share This Post: