Gjashtë muaj më vonë , ne mësojmë emrin e presidentit të ri të Ukrainës , por sot " para"
përgatitjet për zgjedhjet në aktivitet të plotë . "Sot " pyeti shkencëtarët politikë
vlerësohet se çfarë do të veprojë shumëkandidatë dhe atë që ata shpenzojnë
buxheteve të tyre në kohë krize .

Sipas të gjithë ekspertët, fushata aktuale do të jetë shumë më pak të kushtueshme
se ato të mëparshme. Pra, Dmitri Vydrin argumenton se buxhetet do të prerë në gjysmë,
Vadim Karasev - e cila është 10-15%. Koncerte më pak do të jetë për votuesit, më pak të shtrenjtë
(Deri në 30 hryvnia në ditë plus grub, ndërsa para se të ishte së paku 50
UAH) do të menaxhojë të shërbimit "maydanarbayterov", - thotë Vydrin. "Vështirë do të
kontroll mbi rrjedhën e fondeve, politikave, refuzojnë shërbimet e paguar
huaj PR "- bën jehonë Karasev. Të paktën gjysma e parave
Sipas mendimit të tyre, do të shkojnë në reklama. Analisti politik Dmitry Vydrin kërkesave
se votimi do të kushtojë kandidatëve për president një votues janë dollarë 5-10
dhe para një gjysmë deri në dy herë më shumë, në varësi të popullaritetit të saj. "Nëse
Kandidati plane për të rekrutuar të paktën 20% të votave - rreth
5 milion njerëz, shumëfishohen nga 10, të merrni $ 50 milion, ose rreth 400 milionë hryvnia.
Pjesën më të madhe të kësaj shume do të shkojnë në reklamat televizive, në të cilën suksesi 70%.
Next në popullaritet vijnë billborde të lirë. Por asnjë kuptim prej tyre,
- Vydrin tha. - Shuma e mbetur duhet të shpenzohen për punën e stafit zgjedhore,
udhëtim në rajon, që paguajnë ata që qëndrojnë në mitingje ". Drejtori i Institutit
Strategjitë globale Vadim Karasev beson se paratë vetëm të drejtën tani sapo
nuk do të zgjidhë zgjedhësve "nuk beson askujt. Në raundin e dytë të lë Yanukovych
qartë, por që do të jetë i dyti - Timoshenko, Jushçenko, Litvin, mund të
Yatsenyuk - panjohur ". Gaidai strateg Sergei politike parashikon: vjetër
standarde "të tregojë-dhe-reklamave" qasja, kur politikanët nuk do të shkojnë në televizion,
dhe në qytete të mbajtur mitingje prop - tundë flamuj dhe turmën duke pritur
Shfaqja e protagonistit, i cili do të lexoni nga shënimet tekst, - një gjë e së kaluarës.
Dhe për shkak të shpenzimeve dhe për shkak të neverisë në Kiev. Suksesi, sipas Gaidai,
do të jenë ata që shkojnë për masat (ashtu si edhe Barack Obama në zgjedhjet e
Presidenti i SHBA, Leonid Chernovetsky në zgjedhjet bashkiake në Kiev) - ata janë të organizuar
"Network Marketing", një lloj e fjalës së gojës, kur përkrahësit e tyre në lagjen
Fqinjësisë dhe selinë fushatë madje edhe të fqinjëve të tyre dhe miqtë për të votuar
pikërisht për shkak të kandidatit "të tyre". Kreu i shoqatës së Artem reklamave në natyrë
Bidenko pretendon se buxhetet reklamat janë kandidatë për shkak të krizës ra
një të tretën, por megjithatë, për reklamat në natyrë (tabelat, citylights) ata
Në anën tjetër, është rritur kundër asaj që ishte në zgjedhjet e mëparshme presidenciale.
"Në vitin 2004 u shpenzuan A $ 25.000.000 deri më sot, Shoqata ka në plan të
marrin rreth $ 30 milion, pjesërisht për shkak të faktit se ne kemi ulur çmimet përgjysmë,
ajo ka dhënë efekt. Tani kërkesa për "reklamim në natyrë" është rritur dhe vazhdon të rritet
- Bidenko tha. - Sipas të vendosë Ukrainë gjithë rreth 25 000 "aeroplanëve",
tashmë kanë aplikime nga shumë kandidatë: Julia Timoshenko Bllokut "Ukraina jonë" Partia e Rajoneve,
Yatsenyuk, Gritsenko, Tyahnybok, Tigipko. Ndërsa ka një "duke filluar", selinë pritsenivayutsya,
të vendosë se sa postera ku ata duan, por urdhërat kryesore pjesa më e madhe janë planifikuar
në shtator. "

Share This Post: