" Hide and Seek " janë dritat komplikime cores , dhemb kockat dherritjen e
probleme.

Fillim javë do të kërkojë vëmendje për shëndetin e Earthlings dhe qetësuese
shpartallua nerva, sepse këto ditë do të paraprihet nga një diellore gjithsej
eklips. Kjo do të ndodhë më e mërkurë, 22 Kor. Banorët do të shihni gjysma e Tokës
të ngjarjeve të rralla, kur drita është fshehur plotësisht prapa hënës. Për fat të keq,
e Ukrainës nuk do të shohin asgjë, por ukrainasit do të ndjeheni shumë këtë errësirë
për veten tuaj. Kreu i astrolaboratorii Krimesë "perëndimore" Alexander
Botwin tha se "Sot" që eklipsin diellor i përgjithshëm do të fillojnë në 00
orë 53 minuta Greenwich të thotë kohë në bregun perëndimor të Indisë (në Ukrainë
në këtë kohë do të jetë pa shtatë minuta 4:00): "Kjo është diellore gjatë
eklips në këtë shekull - 6, 5 minuta. Rreth disk errët do të zjarrit
Corona diellore dhe ylli do të jetë i dukshëm. Eklips diellor tjetër, megjithatë,
jo të plotë (si unazë) do të jetë 10 janarin e ardhshëm dhe do të përfundojë
30 mars 2033-te). " Si kjo ditë do të ndikojë në shëndetin e ukrainas
terapist na tha i Institutit të Kërkimeve Klinike Gavrish Benjamin:
"Përkundër faktit se ne nuk e shohim eklipsit, cores do të përjetojnë atë të plotë
masë. Kjo ditë do të jetë stuhi magnetike që ndikojnë dhe cores, dhe
në pacientët hypertensive. Nuk do të jetë whining dhe lëndimet e vjetër, dhe frakturat. " Por ju mund të shpëtoj prej
nga sëmundje të tjera, thotë Svetllana psikike nga Kievi. "Ne kemi një kapacitet
me ujë, dritë një qiri, drita e tij dhe të mendojnë për atë që ju doni të heqin qafe.
Në fillim të shikoni eklipsit në kokë pasqyrë dhe shtrihen në lindje.
Pastaj imagjinoni veten në pasqyrë e pacientit dhe si imazhi i kompresuar
dhe të kthehet në një disk të errët. Pastaj djegur atë mendore, çohu dhe kuzhinier
qiri. Dhe të gjithë duhet të kalojnë sëmundje në të cilën keni menduar. " Por, në këtë ditë
masë të madhe mund të përkeqësojnë problemin, në mënyrë që ne nuk mund të grindur, ose një
vit do të mbahet në grindje. Por dita është e favorshme për udhëtime.

Share This Post: