Fitimi neto Privat ( Dnepropetrovsk ) në janar -qershor 2009 arriti në
405 , 272 milion USD , 45 , 1 % më pak se në periudhën korresponduese të vitit 2008
vit ( 738 , 931,000,000 USD ) , tha se " Ukrrudprom " duke iu referuar " Interfax -Ukrainë " .

Sipas institucionit financiar , fitimit të saj neto për tremujorin e dytë të vitit 2009
ishte 65 , 883.000.000 USD ( në tremujorin e parë - 339 dhe 389 milionë dollarë ) , e cila është 5 , 8
herë më pak se për periudhën korresponduese të vitit të kaluar (384 , 249 milionë USD ) .
Totali i aktiveve në gjashtë muajt e parë të rënë në 0 , 8% -
të 79 , 509.000.000.000 USD, Detyrimet totale - për 1 , 4 % , në 70 , 936.000.000.000 dollarë .
Kapitali i autorizuar rritur me 19 , 8 % - 6 , 811 miliardë dollarë . kujtoj
Privat themeluar në vitin 1992 dhe në prill të vitit 2009 ishte më e madhja në
Ukraina në drejtim të pasurive (74 , 366 miliardë dollarë ) . aksionerët kryesorë
Banka më 1 prill u Genadi Bogolyubov ( 48 , 861 %) dhe Igor Kolomoisky
(49 , 018 % ) .

Share This Post: