Në Orlik Pilip rrugë, 6 ( njohur më parë si Chekistov ) plan për të ndërtuar
shtëpi. Banorët lokalë - kundërshtoi . Në rastin e ndërtimit
- A do të jetë në rrezik prej vetëm gjashtë e ndërtesës së vjetër pesë -katëshe . Ata nuk kanë themel ,
sepse sipas tyre - floaters . Një lëvizje të pakujdesshëm e ndërtuesve - dhe
shpat do të kaloj .

Sipas banorëve , zhvilluesi i kërkuar për të ndërtuar një dvadtsyatietazhku parë këtu
me parkim nëntokë . Megjithatë, pasdëgjimit publik ai kishte për të dhënë
e kësaj ideje - njerëzit nuk janë dhënë leje . Pavarësisht dështimit fillestar ,
zhvilluesi i territorit nuk heq dorë - planet për të ndërtuar një shtëpi ,
por në gjashtë kate. Përpara - një dëgjim publik . por
me qira e tokës gjatë muajit të ardhshëm përfundon . Shpresoj se banorët e qytetit - kryeqyteti
fuqia e tij nuk do të rifillojnë , sipas " Channel 5 " .

Share This Post: