Shqyrtimi dhe të modifikojë kushtet e kredisë të vjetra , në varësi të aftësive të
huamarrësit janë të gatshëm për pothuajse të gjitha bankat , por më së shumti në hipotekat dhe kreditë e makinave .

Kredi të vogla të konsumit (kreditë e para, "tregtia" kredive në dispozicion)
bankat e ristrukturimit është shumë e rrallë. Me këtë rishikim të bankierëve kushteve
përdorur një arsenal të tërë të masave, por banka nuk do të ju lejojnë të zgjidhni tuaj.
Duke pasur parasysh mundësinë e ristrukturimit të kredisë, bankat shpesh të vazhdojë
nga karakteristikat e klientit problematike: ai thotë se sa mund të përballojë të paguajë në
muaj, dhe pastaj menaxheri i kredive duket si ajo mund të zvogëlojë të konsumatorëve
pagesat që ai vazhdoi për të paguar për kredi. Në varësi të rrethanave
pagesa mujore mund të reduktohet me 10-50% dhe edhe më shumë. Por mos
mendoj se ristrukturimi - manën nga qielli. Së pari, ky propozim
përkohësisht - reduktuar pagesat për bankat e vetëm në 6-12 muaj. Së dyti, pas
pagesa e kredisë pushime janë kthyer në nivelet e mëparshme apo edhe rritje.
Ristrukturimi në dispozicion vetëm për ata që kanë vështirësi në shlyerjen e
të kredisë dhe të cilët nuk e fsheh nga banka. Në këtë rast, banka do të zvogëlojë kohën
pagesat mujore dhe huamarrësi nuk ka humbur apartament të blerë në kredi ose makinë.
Banka ka të ngjarë të refuzojnë të rishikojë kushtet e kredisë për ata që
humbi punën e tij dhe ka asnjë shans për të gjetur atë, nuk mund të paguajë edhe interesi më i
në kredi ose për një kohë të gjatë fshehur nga banka. Në raste të tilla, ajo shkon në shitje
premtim - një vullnetare ose nëpërmjet gjykatave. Gjithashtu, ristrukturimi nuk është në dispozicion për ata
të cilët nuk kanë problem me të ardhurat (ose ata ranë vetëm pak), i cili vazhdon
rregullisht paguajnë për kredi, por do të reduktojë shumën e pagesës. Metodat
ristrukturimin e borxheve të këqija pushime kredi le
brenda 3-6 muajve. mos paguajë shumën e principalit të huasë, të paguajë vetëm interesin.
Kjo është masa më efektive dhe popullor. Në varësi të rrethanave
mund të reduktojë pagesat peng nga 40-50% dhe edhe më shumë, por jo fitimprurës
në fillim të kredisë, kështu interesi pjesën më të madhe të pagesës mujore
dhe pagesa do të ulet pak. Përveç kësaj, banka mund të japë kredi
dhe / ose shpërndarjen e paguar për shumën e kredisë të trupit pas
muaj pushime të kredisë, nga ajo që pagesat tuaja të kredisë do të jetë më i lartë se më parë
krizës. Rritja në afatin e kredisë. Pagesa mujore mund të zvogëlohet
nga 10-20%. Por shuma e përgjithshme e pagesë të tepërt për afat të gjithë të kredisë do të rritet.
Ndryshimi i skemave të pagesës së kredisë me një pension vjetor standarde për ndihmë
zvogëluar pagesën e kredisë nga 10-25%. Por do të rezultojë në një rritje në shumën e interesit
dhe pagesë të tepërt në kredi. Shtyrjen e borxhit.
Transferimi pagesa për një datë tjetër - në fillim ose në fund të muajit. Kjo ndihmon
të përshtaten me ndryshimin e kushteve dhe pagave nuk e shpenzojnë para për të paguar
dënime. Pjesërisht ose plotësisht të shlyer kredi preferenciale dollar në hryvnya
Norma (për shembull, UAH 7. / $) përfitimet totale, por pak është në dispozicion. Shpesh
huamarrësve të marrë hua nga familja dhe miqtë për të "ngushtë" kredi dhe nuk i kushtoj
interesit. Ndryshimi monedhën hua nga dollari dhe euro, në hryvnia. Ajo
jo gjithmonë e dobishme, që nga shkalla e konvertimit dhe normën e re do të jetë në treg
(Respektivisht, 7, 9-8, 0 $. / $ Dhe prill 25-35%). Shumën e borxhit në drejtim të
hryvnia të rritet me 50-60%, pagesa mujore - nga 70-80%. A do të jetë
kuptim vetëm në zhvlerësim të mëtejshëm të hryvnia. Anullimi gjobat dhe
ndëshkimet për shlyerjen e kredisë në fund të ofrohet zakonisht me një të plotë
borxh, në shumicën e rasteve, huamarrësi
dispozicion. Përndryshe, shuma e kredisë mund të rritet nga shumën e
pagesat e vonuara dhe gjobat (kapitalizimin e borxhit), gjë që rrit kostot dhe
për kredi. Në raste të rralla, ndëshkime dhe gjoba falur. Përqindje ka rënë
normat. Shkalla është reduktuar me një mesatare prej 1%, jo më shumë. Masë të dobishme, por një e përkohshme
- Shkalla është zvogëluar deri në 6 muaj. Atëherë ajo mund të jetë edhe më i lartë sesa origjinale.
Kredi pushime me heqjen e plotë të pagesave të kredive janë të përshtatshëm, por
pothuajse kurrë nuk e ofruara nga bankat. Përveç në rastet kur huamarrësi ka humbur
punë dhe kanë besim se ai do të gjeni në "pushime". Mund të
më pas kushtet e degraduar e kredisë (normë më të lartë). Zëvendësimi i huamarrësit
kredi aplikohen për një skemat e kredive shitje apartament për shkëmbimin e depozitave
për kredi për bankat me probleme, si dhe për ri-regjistrimin e kredisë për të efektshme
anëtar të familjes.

Share This Post: