Në renditjen emë tërheqës për rrjetet ndërkombëtare riteylerskih
Qytetet , botuar nga revista Forbes , Moska mori vendin e gjashtë .

Renditjen ishin të vendosur 280 kompanitë më të mëdha në botë ,
punësuar në tregtinë me pakicë - të tilla si Givenchy , Prada , Gucci , Versace ,
Zara , Metro , Adidas . Vendi në renditjen e " kryeqytetet pazar" u shpërndanë në
përputhje me numrin e njësive , të cilat janë shitësit e lartë kanë
në një qytet të veçantë. vendin e parë shkoi në Londër, - ajo paraqet
166 e 280 shitësit më të mëdha . Në rreshtin e dytë është e vendosur në Paris
(139 kompani) , e treta - New York (131 kompani) . Pesë liderët
gjithashtu përfshin Dubai dhe Madridit (128 dhe 123 kompani , respektivisht ) . në Moskë
këto kompani , ka 119 . Mbyllelartë dhjetë Berlin , Mynih,
Barcelona dhe Tokio . Kujtojnë se Moska është gjithashtu në mesin e 10
qytetet evropiane ,më fitimprurëse për të investuar në pasuri të patundshme komerciale .

Share This Post: