Proza e jetës, një transaksion në muaj - tani lumturinë edhe për një ndërmjetësi me përvojë.
Sites për punësim në" Real Estate " është fjalë për fjalë i mbushur me vende të lira
për REALTORS . Vendosur standarde të kërkesave : 25 Mosha deri 45 vjeç , më të larta
apo arsimin profesional , komunikimi, të mësuarit , dhe përgjegjësi .

Ndër atribut dëshirueshme e përvojës në pasuri të patundshme, si dhe
konsumatorët ose shitjes. Megjithatë, nëse ajo nuk është, pasurive të patundshme është marrë
mësojnë një punë fillestar në tre hapa të thjeshtë dhe të premtuar në një ekip profesionistësh me ligjore,
mbështetje teknike dhe morale. Pra, nëse kjo është e shijshme "karamele"? Për të testuar
këtë, ne kemi vendosur të provoni eksperiencën e tyre, çfarë është duke punuar sekser sot.
Pra, jo më shpejt tha se bëhet: kam thirrur një reklamë në faqen për punësim
në një agjenci të pasurive të patundshme, e cila është e qartë në seancën dëgjimore. Kureshtar
praninë e përvoja ime në pasuri të patundshme dhe në vendin e fundit e punës (I
tha se të drejtën e autorit ka qenë e angazhuar), të njëjtën ditë janë të ftuar për një intervistë.
"Çfarë solli kjo tek ne?" - Kërkon një lloj menaxher biznesi
personelit. Ndërsa unë lloji ajër për një përgjigje, ajo është para meje: "A mund të
të jetë, ju tashmë keni disa artikuj për shitje apo blerjen "" Jo - i them
- Në ad premtuar për të mësuar ju, unë jam gati ". Mungesa e plotë e përvojës dhe
Menaxheri i bazës së të dhënave nuk u mërzit, nga e cila kam në përfundimin se REALTORS janë duke marrë
pothuajse të gjitha, një tjetër gjë që nuk është e vonuar e gjatë: 100
vetëm 10 përpjekje për të përfunduar me sukses - të tregut të pasurive të patundshme ka të ngjarë vdekur,
se sa të gjallë. Në këtë Sinqerisht tha menaxheri i personelit.
I pretenduar se nuk ishte i zënë ngushtë, dhe mori të plotësoni pyetësorin
Të drejtat dhe telefonin e zyrës kryesore. A nuk e shtyjnë atë kohë të pacaktuar, u takua
me të atë ditë. Intervista ishte mbi objektive: motivimi,
pozicionit financiar, vendi i banimit, një test për të stresit (disa
pyetje provokative.) Pastaj unë ishte ngjitur në një mentor, nga "udhëheqësi i ekipit" njerëzit
që në këtë rast 15 vjet më parë. Hyrje në profesionin përpara se të
se unë shkova me të "në biznes", për 3 ditë shkoi për të liruar
trajnimi, ku u përpoq për të mësuar për atë që është brenda pak viteve
mësuar, për shembull, në Kiev, ose Kiev Industriale Technical College
pasurive të patundshme, si dhe një 54-orëshe kursit "Operacione me pasuri banimi dhe Jorezidente të vërtetë."
Në përgjithësi, avokati i përshkroi ligjet kryesore dhe dokumente në të cilat
duhet të udhëhiqet në çdo sekser, një psikolog - rreth e përditshme të jetë e mundur komplekse
situatat dhe rrugët për të dalë prej tyre, "udhëheqësi i ekipit" - për atë që të
vëmendjen gjatë kontrollit të pasurive të patundshme, si për të komunikuar me punonjësit Zhekov.
Përvoja e parë e banesës në Otradny View u emërua në
21:00. Mentor ime më pyeti për të ardhur në të 15 minuta më parë.
Dhe nga blerësit podedut kohë, unë duhet të jetë me
një praktikant, duke portretizuar një çift i martuar, të dalë me maklershey
dhe paraqesin një interes të skajshme në këtë opsion. Kjo taktike
manovrim është e mirë për psikologjinë e blerësve potencial. Tjetër
ditë, mentor ime ka ndryshuar taktikat - ka vendosur të kaloni rolet me mua.
Kur arritën në blerësit, "vtyuhivat" e tyre një apartament dhomë 50
mijë $ I kishte tashmë, dhe ajo ka luajtur rolin e një intern. Megjithatë, kur ata
whirled hundën e tij, "udhëheqësi i ekipit" doli dhe ofroi për të parë një tjetër apartament
për të njëjtin çmim. Ajo ishte shumë më e keqe se sa e vjetër dhe blerësit erdhi
në përfundimin se opsioni i parë në sfondin e kjo nuk është aq e keqe. Siç shpjegohet më vonë
I mentor, dhe banesa e dytë është me të vërtetë me vlerë 45 mijë USD Dhe ajo shtoi:
duan të jenë një sekser - të mësojnë për të tjerr, përndryshe ajo nuk do të funksionojë. Newbie
nga Vini re se si kanë fituar të ardhura për përvojë dhe rishtar
REALTORS, krahasuar me periudhën para krizës? Në këtë pyetje "Sot"
Stepaniuk tha Sergei, drejtor i "Key Artë" Akademia: - Nëse komisioni
agjencitë e përbëjnë 5% (sekser dhe e bëri një blerje dhe shitje), duke pasur parasysh
se kosto minimale 1-apartament dhomë në Kiev u
90 mijë USD, duke e çuar sekser kompania 4, 5 mijë $ Bazuar në të vërtetë
normat, kjo shumë i agjentit të marrë 1350 USD për kursin. Sot, të tilla
apartament kostot një mesatare prej 50 mijë euro, dhe në të njëjtën sekser llogaritjet e fiton
tashmë 750 USD Në fakt, me rënien e tregut të ardhurave Real Estate në dollarë rënë
50%. Por nuk është dhe aq keq: pas të gjitha, nëse përkthehet se shuma në e sotme
Shkalla e 8 grn. / $, ju merrni pothuajse të njëjtën sasi në UAH, sikur
ai mori 1350 USD Problemi është se ka rënë në mënyrë dramatike
numri i transaksioneve. Edhe në kohë të keqe ndërmjetësi mesatare marrëveshje lidhur 2,3
në muaj. Tani koha nuk është vetëm e keqe, por shumë keq, dhe madje edhe
Sekser me përvojë në pothuajse të tërheq një marrëveshje të vetme. Një fillestar si sot
do të jetë në "zero". Nëse ky model ka 3 muaj, ne e bëmë hedhur vetëm jashtë.
Çfarë duhet të bëni në agjencinë e pasurive të patundshme që ju zgjidhni për të ofruar
punojnë në departamentet e shitjeve të banesave, pasurive të periferike dhe komerciale të vërtetë
tokë me qira në departamentin. Ku të shkoni? Në departamentin e pasurive të patundshme komerciale është i mirëpritur
përvojë në këtë fushë dhe të punojnë në departamentin e pasurive të patundshme periferike nevojat
Njohurive në fushën e Kievit dhe disponueshmërinë e makinave personale. Ju mund të përpiquni të
fuqinë e tyre në departamentin e shitjes, por këtu nuk është për ta kthyer nga baza e të
parë, në përgjithësi nuk mund të fitojnë asgjë, sepse edhe një përvojë shumë të
Norma sot është REALTORS - 1 marrëveshje në muaj. Për shkak të faktit se
mbërrijnë në gusht, studentët mund të ngre kokën lart tregun e qirasë. Por edhe këtu të ardhurat
jo aq i mirë sa më parë: shumë jo-rezident, humbi punën e tij, duke lënë
në punët e tyre të vogël. Përmbledhje: Go to REALTORS sot vetëm mund të
në këtë rast, në qoftë se ju keni burri financiare fiton pasme të mirë, ka
sasi, etj Në të vërtetë, në të parë nuk fitojnë asgjë në të gjitha,
dhe vetëm shpenzojnë për, thirrje telefonike të udhëtimit, reklama (këto kosto të agjencisë
nuk përfshin). Pasuri vetëm tuaj të vlefshme mund të jetë vetëm
përvojë.

Share This Post: