Ish - kreu i pronës shtetërore Semeniuk Fondi Valentina - Samsonenko beson
që shitja e bimëve Odessa Portside do të lejojë ithtarët ekonkurrencës
të sigurojë mbështetje financiare për zgjedhjet presidenciale . Kjo ishte , ajo i tha
në një konferencë shtypi .

" Kompania është e ekspozuar tani vetëm me një kusht . Çdokush që ka deklaruar
tenderin e privatizimit është në krizë dhe me një çmim
- Kjo do të thotë se do të ketë mbështetje financiare për zgjedhjet presidenciale "
- Semeniuk shpjegoi . Ajo vuri në dukje se fraksioni i komunist
Palët nuk janë shprehur qëndrimin e tij të qartë nëIPF , që sugjeron se
se "komunistët në të vërtetë mbështesin privatizimin e bimëve dhenismëtar
Shitje - kryeministrja Julia Timoshenko " . "Sot nuk ka një deklaratë .
Kjo është , mund të themi sot se , me sa duket , komunistët nuk do të luajë
kundër shitjes sëperla . Ndoshta do , si gjithmonë , mbështetje
Julia Timoshenko " , - thotë ish - kreu i SPF , e cila citon ligë.
Siç është raportuar nga" Observer " , të pronës shtetërore Fondi i Ukrainës
nën drejtimin eKryetari në detyrë i Fondit të shpallur një tender për
shitjen e 99 , 567 % aksioneve të SHA " Fabrika e Odessa Port ".

Share This Post: