Siç është raportuar më sot , CEO Anatoli fabrika Myalitsa avion në
bankare në përgjithësi bllokuar 100 milionë UAH . Haz llogaritë . Përveç borxhit
arrestuar Antonov An- 140 $ me kosto 10 milionë

Sipas Myalitsy , duke shkaktuar një konflikt midis bankierëve dhe fabrika e avionit ishte e
kredisë, e cila mori nga Megabank Haz dhe nuk e ka kthyer . Nga ana tjetër,
Kryetari i parë zëvendës i shtetit Rajonale Volodimir Kharkiv Administrata
Babayev vuri në dukje se Megabank - jo i vetmi institucion në të cilin Haz
mori kredi . Por bankat e tjera janë më besnikë ndaj kompanisë. "Kredi të tilla
kompania - për mln $ 800 . Nëse qeveria është e angazhuar në mënyrë aktive në
zhvillimin e industrisë së avionit, duke siguruar mbështetjen e shtetit ,
Të gjitha bankat kanë rënë dakord për këtë , me përjashtim për një Megabank - tha Babayev .
Sipas tij ,Oblast Kharkiv është duke punuar për një zgjidhje
problemet e fabrikës Kharkiv avionit.

Share This Post: