Kërkesa për këto objekte në segmente të tregut të pasurive të patundshme në Budapest
e bëra në tremujorin e II të vitit 2009 , 30 , 2 mijë metra katrorë . m , e cila është 63 % më pak në krahasim
me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar .

Gjatë prill - qershor të këtij viti në kryeqytetin hungarez u prezantua 44.000
katrore . m industriale dhe hapësirë ​​për depo . Numri total i tyre në
arritur në 1 , 5 milion metra katrore . m. Si rezultat i kërkesës së dobët dhe të furnizimit të tepërt
Norma vende të lira u rrit qoq me 22 , 6 % në 24 % 4
Sipas Real Estate Evropë . Megjithatë , analistët CB Richard Ellis ,
kryer këtë studim janë optimiste . Sipas pikëpamjes së tyre , vëllimi
furnizim do të ulet deri në fund të vitit 2009 - fillim 2010 , do të plotësohet nga të gjithë
një projekt . Prandaj , në fillim të vitit të ardhshëm c , numri i të lira industriale
dhe zonat e magazinimit do të reduktohet .

Share This Post: