Përkundër asaj që disa ekspertë thanë se arritja e Ukrainës
ekonomitë në fund , ka ende shumë pasiguri se
mund të ndikojnë në raundin e ri të krizës financiare në vend.

Intensifikimi i krizës do të ndikojë në nivelin e mirëqenies.
Por në të njëjtën kohë, kriza jep një shans të rishohë shpenzimet e tyre,
se, ka shumë të ngjarë, shumë qytetarë të zakonshëm e kanë bërë tashmë. Për sa më shumë të jetë e mundur
më të lehtë për të transferuar një valë e dytë e krizës, është e vlefshme për të përgatitur paraprakisht
InterCredit shkruan. Është më mirë të gabojë dhe për të diversifikuar të shpërndarjes
kontributet e tyre. Është e dëshirueshme që të zhvendoset Depozitave, në qoftë se ju nuk e kanë bërë tashmë këtë,
e bankave të vogla me normat e interesit të larta për depozitat në disa
qeverisë apo bankave të mëdha të huaja. Është e nevojshme të ndajë shumën e kontributeve
në mënyrë që ata të mos i tejkalojnë 150 mijë hryvnia, të cilat janë të garantuara
kthimin në gjendjen. Në rastin e nevojave urgjente për të blerë një shtëpi,
duhet të volitshëm me shitësin në të dy primar dhe tregu sekondar.
Në qoftë se një pyetje është një blerje në shtëpi nuk është prioritet, është më mirë që të përmbahet
nga blerjen dhe e vendosi atë mënjanë deri në vjeshtë. Pastaj, ndoshta, do të jetë një korrigjim të ri
çmimeve, do të ketë propozime të reja në funksion të aktivitetit të biznesit në rritje, dhe
shitësit ka të ngjarë të jenë më të urtë. Sot, kërkesa e tepruar
makina atje, kështu që ju mund të zgjidhni saktësisht se çfarë ju duhet
dhe e përshtatshme të bazuara në kosto zbritje. Elektronikës të konsumit, si dhe makina,
duhet të konsiderohen si mallra të kërkesës nepovsednevnogo, kështu që nëse blerja nuk është
kështu që urgjentisht të nevojshme, shpenzimet mund të shtyhen për një datë të mëvonshme.
Megjithatë, ju lutem vini re se një rritje e dollarit dhe të ruajnë të ardhura në
UAH ekuivalente me nivelin e vjetër, blerësit potencial mund të humbasë
përfitojnë të saj duke vonuar blerjen për momentin.

Share This Post: