Fituar lotari - një padëgjuar - e suksesit . Megjithatë, ka fat në Ukrainë ,
se një mrekulli ka ndodhur dy herë! 60- vjeçari ndihmës mjek nga qyteti
Perechin Transcarpathian rajon Valentina Kozub javën e kaluar në pjesën e dytë
përsëri u bë pronar i banesës së njëllotari shtetit.

Si Valentina thotë , se është 5 vjet, me një qëllim - për të fituar
strehimit . Në gusht të vitit 2006, ajo fitoi një banesë , por zgjodhi për të marrë
ekuivalent cash - 270 mijë hryvnia . "I pyeturorganizatorët
apo të presë për strehim për një vit , ose të marrëparatë . Zog në dorë - është më i besueshëm .
Mami bërë riparimet , të blerë një makinë , në mes të djalit të tij dhe vajzën e përbashkët , disa
mbetur në bankë " , - thotë Valentina Kozub . Në këtë kohë të krizës ka tronditur
besim gratë të kartëmonedhave , dhe ajo zgjodhi një apartament . "Unë nuk e di edhe në
Kush është strehim - do të raportojë në dy javë - por në TV shkon
reklamat që shtëpia është ndërtuar në Irpen pranë Kiev , në pyll . " Sipas Valentina ,
fat nuk profetizoj asgjë : as ëndrra profetike nuk ishte , as shenja . " Shkoi në
kishë vetëm për pushimet , duke u lutur çdo natë , por jo nëbanesë, dhe
vetëm lexuarAti " tona ... " I pyetur asgjë përveç shëndetin e tij ... I per
Unë luaj në javë , të blej 5 bileta . Unë mendoj se pas suksesit në vitin 2006 nuk është më
fat . Por ndodhi një mrekulli ! " Kalon " Sot ".

Share This Post: