Hryvnia forcuar nga 10 cent , prokurorët raportuar shkelje në
Goskomfinuslug , Ministria e Arsimit dhe kthyer kuota e vitit të kaluar për rendin shtetëror
në universitete.

Kurset e këmbimit 30 Kor shitja norma mesatare e dollarit të holla u
8, 20 hryvnia për një dollar, norma mesatare e dollarit me 8, 10 hryvnia
per dollar. Krahasuar me normën më 29 korrik, dollari ra në Ukrainë
10 cent. Norma mesatare e shitjes së euros ishte 11, 55 hryvnia për
Euro. Norma mesatare e blerjes së euro - 11, 30 hryvnia për një euro. Norma mesatare e shitjes
Rubla ruse - 2, 60 hryvnia për 10 rubla, norma mesatare e blerjes - 2, 40
hryvnia për 10 rubla. 30 Kor tregtimit në tregun ndërbankar
u hap në varg 8, 13-8, 18 hryvnia për një dollar. Ata ishin të mbyllur dhe
në varg 8, 00-8, 05 hryvnia për një dollar. Arsimit me iniciativën
Ministria e Arsimit dhe mbështetur nga Ministria e Ekonomisë
dhe personalisht ministra Ivan Vakarchuk dhe Bohdan qeverisë Danylyshyn dje
rifilloi shumë e rendit të shtetit për trajnim dhe
Niveli Master vitit të kaluar. Sipas shërbimit për shtyp të Ministrisë
Arsimit dhe Shkencës së Ukrainës, ndryshimet e duhura janë bërë në dispozicion të
Kabineti i Ministrave № 416 e 14 prill 2009, e cila ka dhënë
reduktimin e rendit publik. Hequr edhe uljen e urdhrave të shtetit
për trajnim në doktoraturë. Kontrollo Prokuroria e Përgjithshme
Zyra e Ukrainës në auditimin e Komisionit Shtetëror
për Rregulloren e Shërbimeve Financiare ka identifikuar një numër të shkeljeve të pajtueshmërisë
kërkesat e ligjeve në fuqi. Auditimi i identifikuar shumta
parregullsi në dhënien e licencave. Institucion financiare individuale që janë lëshuar në bazë të
dokumentet që nuk janë në përputhje me kushtet e licencës ose në shkelje të
afatet. Komisioni nuk i jep të dhënat e inspektimeve,
e masave të ndikimit dhe kontrollit mbi heqjen e vërtetë të zbuluar
shkeljeve në aktivitetet e institucioneve financiare ...

Share This Post: