Pak ditë më parëKëshilli i Ministrave miratoi një dekret me të cilin një transaksion të pasurive të patundshme
shpëtoj të euros .

Për të përcaktuar normën e interesit sekser, apartamente do të kushtojë
transferuar në një vlerë bazë. Për shkak se këto shërbime janë më të lira. Dhe më e rëndësishmja, të ndaluar
të shkojnë deri me norma e rritjes! Ky është një tjetër masë e programit të ekonomisë dedolarizatsii.
Ajo do të hyjë në fuqi më 1 gusht. Përveç kësaj, familjet e mëdha, duke qëndruar në
linjë për një kredi të zbritura në një banesë, agjentët e pasurive të patundshme duhet të japin një zbritje
50%. Për të marrë zbritje, ju do të duhet të paraqesë kopje të identitetit
një familje të madhe dhe një ekstrakt nga lista e pritjes. - Ne dhe të urdhërojë
japin ulje të veteranëve, siç kërkohet me ligj për veteranët, dhe me aftësi të kufizuara - për të
gjykimit të organizatës. Ne besojmë se në qoftë se kompania është duke punuar hapur dhe me
ligjërisht, kjo nuk do të jetë e vështirë për të përmbushur grupeve të rrezikuara,
të tilla si veteranë, me aftësi të kufizuara, familjet e mëdha, - tha drejtori i
e kryeqytetit agjencitë e pasurive të patundshme. - Për më tepër, në praktikën tonë, kjo njësi
raste. Në mënyrë tipike, familjet e mëdha të mbështetet në ndihmën shtetërore, të qëndrojë në linjë
dhe nuk blej strehimit komerciale për të holla. Sa për çmimet, të cilat
tani do të llogaritet në rubla, ajo është edhe më i përshtatshëm. Ne jetojmë në Bjellorusi,
veprojnë në bazë të çmimit të kontratës në rubla, me kompanitë e ndërtimit është llogaritur
rubla ... Dhe tani bankat nuk japin kredi në valutë të huaj vetëm në rubla. Kështu
që tranzicioni në vlerat thelbësore, për të lehtësuar punën nuk do të duhet të ndjekin
kapur normën dhe fitimprurës. Vërtetë, shuma bazë që nga fillimi i vitit nuk ka ndryshuar,
një dollar dhe euro u rrit, në mënyrë që nga fillimi, ne kemi filluar të marrin
më pak në terma të dollarit ... Por kjo është një vazhdim logjik i politikës së de-dollarizim.
Nëse gjithçka do të zgjidhet në rubla Belarusian, të gjithë do të jenë të dobishme për të punuar
faktin se në zonën Belarusian, të gjitha ishte e mirë, pavarësisht nga kriza.

Share This Post: