Siç e dini , në Kiev , nuk bllokojnë rrotat në makinë - shkelësve
rregulloret e parkimit .

Megjithatë, " tradhtar " blockers nuk kanë shkuar kudo - ata thjesht ndryshuar
profesion. Siç është përmendur në" Kievtransparkservis " manual , tani detyra e tyre
mos bllokojë rrota , dhe për të kryer punën shpjegues midis shkelësit
shpjegojë se si dhe ku të parkut të makinave , dhe, natyrisht , gjobë
" Pakujdesshëm " , sipas autocentre.ua .

Share This Post: