Kryeministrja Julia Timoshenko premton në burg ish-pronarëve
" Ukrgasbank " .

Duke komentuar mbi pronarët e bankave të dështuara, tha Timoshenko,
se ata ishin nën kontrollin e kundërshtarëve të saj politikë. "Nëse
këtu nuk janë investitorët, "Ukrgasbank", të jenë të vetëdijshëm se kjo është vetëm
Bank, e cila ka kontrolluar Partia e Rajoneve. Dhe refinancing, i cili
ata ishin dhënë Bankës Kombëtare, kanë transferuar në një interes 1% në një të vogël
bankë ", - u shpreh Kryeministri. "Pas zgjedhjeve presidenciale do të jenë
ulet ", - siguroi Timoshenko. Pronarët kryesorë të "Ukrgasbank"
të recapitalization ishin Verkhovna Rada deputet i Partisë së Rajoneve Vasyl
Horbal dhe anëtar i këshillit të qytetit nga Rajonet Alex Omelyanenko. Komentuar
pyetjen se ku për të vënë paratë në depozita, Timoshenko këshilloi investitorët:
"Vendos shpinën ku përqindja më e ulët, sepse ka rreziqe shumë të ulëta
të depozitave. Mos i besoni bankave, që premtojnë 25% në vit. " Gjithashtu
Timoshenko premtoi se në rast të fitores së tij në zgjedhjet presidenciale do të
njohur si bankat e falimentuara në Ukrainë. "Hartat do të hapen
dhe çdo qytetar do të shohim se çfarë ndodhi me paratë e tij, si para
shkoi në det të hapur llogari. Dhe sot unë mund vetëm atë që unë mund të - që të ju jap
paratë tuaja ", - Tymoshenko bëri thirrje depozituesve të bankës" Rodovid ".

Share This Post: