Në prag të zgjedhjeve të ardhshme presidenciale Blloku Julia Timoshenko dhe lideri i saj
- Kryeministrja Julia Timoshenko - kanë qenë në një rol të pazakontë për veten e tij .
Deri tani , kjo forcë politike zhvilluar fushatën zgjedhore , ndërkohë që
në opozitë , por këtë herë kreu i bllokut Julia Timoshenko do të jetë përgjegjës për zhvillimin ekonomik
situatën në vend para votuesve si dhe politike të tyre
kundërshtarët .

Për mënyrën se si qeveria e Julia Timoshenko synon të kombinuar
objektivat politike dhe sfidat ekonomike të cilat përballet Kabinetit në
krizës, tha zëvendëskryeministri i parë Alexander Turchinov. Sipas tij,
nëse ai fiton zgjedhjet e Julia Timoshenko nuk do të thyejnë deri askujt.
"Në të kundërtën, sfida është për të bashkuar kombin dhe për t'i dhënë fund ngecje politike.
Kjo është e vetmja mënyrë korrekte për të kapërcyer pasojat e ekonomisë globale
krizës ", - tha Alexander Turchinov, raporte Kommersant-Ukrainë." Në
destabilizojnë situatën në vendin përkatës, vetëm ata që në mënyrë
dëshiron të forcojë pozitën e tij politike, pavarësisht nga interesat e shtetit
dhe njerëzit. Kjo nuk është mënyra jonë. Rrugën tonë - në rrugën e stabilizimit dhe rezultate konkrete,
në vend se trazira revolucionare. Ekonomia mund të rritet vetëm në politikisht
gjendje të qëndrueshme. Dhe kjo është e nevojshme për të zvogëluar numrin e paplanifikuara
zgjedhjeve, shpërbërjen, overclocking e kështu me radhë ", - vëren ai." Kur një kandidat
- Kryeministri, fushata është zhvilluar ndryshe se në opozitë. "Pritja
Formula propaganda - punë efektive të Kabinetit në kompleks
Kriza globale financiare. Ne, ndryshe nga kundërshtarët tanë,
ju nuk mund të bëjë premtime populiste paplotësuara. Nuk është një i madh
përgjegjësia dhe puna e madhe është në të vërtetë gjatë gjithë kohës. Prandaj, për
Ne fushate - veçanërisht, puna prodhuese të qeverisë ", - theksoi
Alexander Turchinov.

Share This Post: