Pothuajse gjysma e " collars bardhë" janë të gatshëm për të kryer një akt imoral
për hir të punës gjatë krizës . Këto janë rezultatet e hulumtimit të nxisin ,
vend i kryer për të gjetur punë dhe HeadHunter stafit.

Pra, të paktën të gatshëm për të imoralitetit për hir të
44% e punëtorëve. Pothuajse një në dhjetë stafit (11%) janë unike
konfirmoi gatishmërinë e tij për të kryer një veprim të tillë. Prej atyre që
pranon kryerjen e një akt imoral, 60% e tyre kishin në mendje apo gënjeshtër
mashtrimit, gati një e katërta - "një marrëdhënie informale" me shefin, dhe 16% - i është dhënë
të tjerët do të cebe shërbimeve, dhe 5% nuk ​​përbuzet për të vjedhur. Së bashku
kështu, 45% e të intervistuarve në anketë e ukrainas besojnë se masa të tilla për
punë ruajtjen - kjo nuk është një opsion, duke besuar se ndershmëria - mbi çdo gjë tjetër.
Duhet theksuar se kjo ishte e mbuluar është kryer në prill ndërmjet Rusisë
"Jakë e Bardhë". Përqindja që kanë raportuar gatishmërinë për të bërë joetike
vepër, në grupin ruse ishte më e ulët - 49% krahasuar me Ukrainian -
55%. Megjithatë, sipas një sondazhi nga portali rekrutimit
Superjob, shumica e ukrainasve (71%) nuk kanë frikë humbur punët e tyre. Si rregull,
të vogla se të anketuarit e tjera kanë frikë të humbur punët e tyre nën moshën 25 vjeç - nga të cilat
pa frikë e mbetur 25%. Të intervistuarit nga ky grup moshe
më optimistë për të ardhmen dhe besoj në veten tuaj, "Unë nuk jam i shkurtimeve frikë
për shkak të faktit se unë kam arsimit të lartë, njohjen e dy gjuhëve, një numër i
kurse përfunduar dhe një numër të cilësive që janë të nevojshme për çdo punë. "Por
Edhe ata të anketuarve që kanë frikë humbur punët e tyre, me më shumë përvojë
jo "për punën e vetë," kanë frikë të shkojnë pa të ardhura. "Në çdo rast, pa
punë, unë nuk do të qëndrojë. Është për të ardhur keq vetëm që përkohësisht do të shkojnë në një më të vogël
pagat. "

Share This Post: