Kiev degë qytetin e Komitetit Antimonopoly e Ukrainës ( ACU ) ka njoftuar
hapjen e numrit telefonike të 235-86-80 . Duke e quajtur
abonentë telefon duke përdorur shërbimet e operatorëve kabllorë mund të zë
kërkesën e tyre për punën e tyre .

Siç është raportuar LigaBusinessInformshërbimi për shtyp i AMC , të vijë fillon
30 korrik 2009 . Gjatësia e linjës 14,00-15,00 të marteve dhe të
enjteve . Më parë , kreu i ngarkuar i Aleksandrit ACU
Melnichenko tha se komisioni është duke hetuaraktivitetet e
kompanitë rajonale në tregun e shërbimeve kabllore televizive .
" Ne jemi të përgatitur një seri të vendimeve në lidhje me TV e tregut kabllor si një e tërë "
- Tha i.o.glavy ACU .

Share This Post: