Në qershor , mesatarja ( mes të qytetit ) kostoja e 1 m katror. apartament
Dnepropetrovsk në krahasim me majin rënë nga 920 u.d.e. për 899 u.d.e.
(-2 , 3 % ) . Kjo u raportua në Consulting Group " Cowperwood . "

Bazuar në rezultatet e analizës në vlerë e zvogëluar e Dnepropetrovsk
apartamente në segmentin premium, dhe i shtrenjtë, ndërsa disa rritje është vënë re
në segmentin e çmimeve të mesëm dhe të ulët. Kështu, çmimi mesatar i 1m katrore. apartamente në segmentin premium
Dnipropetrovsk (qendrën e qytetit, zona e tregut "Nagorni") në qershor në krahasim
me maj 1359 rënë nga u.d.e. deri në 1322 u.d.e. (Në 2,% 7). Në çmimin e sipërme
segment (Gagarin Avenue, Kirova (poshtë), top vërtetë perspektivë zhilmassivy
"Win 6.1" "Nenstacionit" zonë, ul. Të punës (në fund), w / m 'diell') vëzhguar
ulje nga 962 u.d.e. për 939 u.d.e. (2, 4%). Segmenti Çmimi mesatar
(G / m "12 tremujorin", ul. Heronjve e Stalingradit, Kirova (lartë, të mesëm),
rr. Titov, zhilmassivy "Klochko-6", "Kommunar", "Red Rock", "Left-bankë
1-3 ", etj vërteta, rr. E punës (të lartë, të mesëm), w / m "Falcon", "plepit", "Frunze")
1m katrore kosto. është rritur nga 789 u.d.e. për 805 u.d.e. (2, 03%). Më
rritje e ndjeshme është regjistruar në segmentin e çmimit më të ulët (zhilmassiv "West", "Sail
1-2 ", etj Petrovsky, w / m" Dnieper "," Veriut ", pos. "Jubilee")
- Këtu çmimi mesatar i 1m katrore. apartamente rritur nga u.d.e. 639 për 678 u.d.e.
(6, 1%). Në qershor, çmimin më të ulët të apartamenteve për 1 milion sq u
fiksuar në Ave Petrovsky (300 u.d.e.) dhe më të lartë në zonën e
tregut "Nagorni" (4500 u.d.e.). Siç është raportuar më parë, në maj, mesatarja e ponderuar
Çmimi 1m katrore. rritur me 8 dhe 7% në krahasim me prill - 846-920 UD
u.d.e.

Share This Post: