Gjithkush e di se marrjen e vendimit për të blerë , një burrë dhe grua janë të
sillen ndryshe .

Megjithatë, kur ata marrin pronat luksoze, sjellje që
karakterizohen zakonisht nga një grua tregon disa arsye për burrat, dhe anasjelltas. Përse
ndodh kjo? Besohet që gratë duan të mbeturinave paratë. Saktësisht
referuar si një Shopaholic. Janë ata që bëjnë blerjet dhe në të njëjtën kohë të udhëhequr
nuk ka sens të përbashkët, dhe emocionet e tyre. Por pastaj, kur është fjala për pasuri të patundshme
gratë janë konsideruar me kujdes dhe tregtohen të fundit. Kjo është për shkak
kryesisht për faktin se gruaja është rojtarit të zemrës.
Një shtëpi në një nivel nënndërgjegjeshëm, të lidhur vetëm me në vatër. Kështu
grua me të gjithë përgjegjësinë i përket zgjedhjes së strehimit. Janë katër faktorë të
për të marrë parasysh ndërmjetësit në shitjen e pasurive të patundshme.
1. Kohë. Një burrë do të kurseni kohën e shpenzuar në kërkim për një të përshtatshëm
strehimit. Në të kundërt, një grua do të vazhdojë të kërkuar deri në
nuk mund të gjejnë atë që ai dëshiron. 2. Vend. Gruaja blen prestigj, dhe një njeri -
admirimin e të tjerëve. 3. Njerëzit. Për një grua luan një rol, çfarë do të fqinjëve.
Njeriu është pak i shqetësuar. 4. Holla. Gratë blejnë një pronë, e konsiderojnë
para. Burrat në këtë plan janë subjekt i emocioneve. Për shembull, në qoftë se një shtëpi
aftë atë për faktorët e parë 3-m, atëherë ajo do të jetë gati për të paguar për
para. Të gjithë blerësit mund të ndahet në disa
grupe. Grupi i parë - çifte. Për ata, është e rëndësishme që nga pika e
ku shtëpinë e tyre ishte i përshtatshëm për të shkuar në punë, si dhe një numër të
ishin çerdhe ose në shkollë, ku ata do të drejtohet nga fëmijët. Grupi i dytë
- Vetëm burra. Për ata, duke blerë një shtëpi është prestigj i rëndësishëm, si dhe të
Ai nuk ishte larg nga fëmijët, puna dhe prindërit. Grupi i tretë - një zonjë e biznesit.
Nëse një grua blen veten një shtëpi, atëherë ajo është e dominuar nga para,
, prestigj fëmijët dhe prindërit. Të jenë të vetëdijshëm se njeriu në zgjedhjen e dëgjimit
Sipas miqtë e tij. Gruaja mbështetet kryesisht në njohuritë e tregut.
Nuk ka ende një faktor të konkurrencës. Kjo është më e rëndësishme për gratë sesa për burrat.
Kjo është shtëpia e saj duhet të jetë më mirë se një mik. Për meshkujt, nuk është e
ajo është aq e rëndësishme. Por statusi në shtëpi ose lagje - për atë që është më e
rol.

Share This Post: