Katër vjet më parëVangelakosov familjen e New Jersey blerë një banesë
në rritje të lartë e ndërtimit në ndërtim e sipër në jugperëndim të Floridës . Megjithatë , tani që
rrokaqiell është autorizuar , Vangelakosy detyruar të jetojnë në atë në të gjitha
vetëm.

Rrokaqiell, i cili mburret me dysheme mermeri, një pishinë të madhe not
dhe orendi moderne, i projektuar për 200 apartamente. Në vitin 2005 Vangelakosy
bëri një kontribut fillestar prej 10.000 $ për blerjen e një banese
në shtëpi dhe ka pritur për përfundimin e ndërtimit. Kostoja totale e banesës
ishte 430.000 $ për pagesën e kësaj shume ka kredi hipotekare familjes
prej $ 336,000 $ mbetur 94.000 u ndarë nga kursimet Vangelakosov,
Televizioni njoftoi MSNBC. Megjithatë, shumica e fqinjëve të ardhmen e familjes
për një arsye apo një tjetër nuk ishin në gjendje për të përfunduar transaksionin nga banesat të projektimit
në Tower Oasis Kulla Një. Disa konsumatorëve të cilët ende arriti të
për të bërë këtë, zgjodhi për të kaluar në një ndërtesë ngjitur në pronësi të njëjta
kompani, sa më shumë njerëz jetojnë atje. Vangelakosy nuk mund të
ndjekin shembullin e tyre në lidhje me marrëveshjen e tyre peng. Përveç kësaj,
ata nuk duan ta bëjnë këtë, sepse të gjithë do të ende duhet të paguajnë
pagesat e hipotekës dhe të mbuluar shpenzimet operative të sheshtë. Tani
në një rrokaqiell fikur dritën në pishinë, në korridoret dhe parking. I madh
burim jashtë ndërtesës nuk punon. Dyer automatike që çon në pjesën e përparme
Hall është gjithashtu nuk funksionon. Garbage prapambetje të hapur. Në vend të kësaj, familja e
pesë persona duhet të përdorni një kovë, e cila qëndron në hyrje
në banesën e tyre. [Http: / / i.domik.net/_xmlimg/xml_70e0eca1aa2f8abc4bee077d25930324f675697c.png
] Për arsye sigurie Vangelakosy të fjetur me celular
Telefonat ngushtë në dorë. Pasi dikush ka filluar një trokitje zë të lartë në hyrje të banesës së tyre
në ora 11. Unë kisha për të thirrur policinë, por inspektimin e ndërtimit kanë
nuk është dhënë. Në një rast tjetër, familja zbuluar se të gjitha kryeson hedhur në pishinë.
"Unë nuk jam frikacak, por ajo është - një ndërtesë e madhe", - tha Kathy Vangelakos, gruaja
kreu i familjes së Viktor Vangelakosa. [Http: / / i.domik.net/_xmlimg/xml_f0a3ddbfc741e3026886210fe8db6b623cd94ced.png
] Çuditërisht, znj Vangelakos akuzuar për përvetësim
500 $. Në një kohë ka punuar si nëpunës në gjykatë dhe të marrë gjobat nga publiku.
Në rast të dënimit, ajo përballet me 10 vjet burg, si dhe ndërtimin e
edhe më të shkretë. Snapshots marra nga faqet MSNBC dhe Examiner.com.

Share This Post: