Pronari i " Ukrtatnafta " markë - rafineria Kremenchug
bimore ( SHA " Ukrtatnafta " , Kremenchug , rajoni Poltava ) në gjykatë
ndalojnëKompania " UTN - Lindje " e produkteve të naftës nën emrin e markës
dhe ngjyra e korporatave " Uktratnafta . "

Kjo thuhet në mesazh, "Ukrtatnafta", botuar në vizitën e tij zyrtare
site. "UTN-Lindje" vepron në Ukrainë, një rrjet i 118 mbushjes
stacionet nën emrin e markës "Ukrtatnafta", të cilat janë të vendosura kryesisht në
Dnipropetrovsk, Donetsk, rajonet Zaporozhye dhe zona metropolitane. Përveç
Për më tepër, "Ukrtatnafta" përgatitur një ankim në gjykatat e Ukrainës për të
mbledhur nga LLC "UTN-East" për dëm nga një shkelje e kontratës
për shfrytëzimin e markës tregtare dhe ngjyrat markë, sipas raporteve të
"Ukrtatnafta". Kjo do të thotë se një pjesë e pasurisë "UTN-Lindore" (mbushje të njëjtë)
mund të ndalohet deri në fund të gjyqeve.
Në çdo rast, shumica e "Ukrtatnafta" Rrjeti do të ndalet në
minimale të ndryshimit, pasi pretendimet në lidhje me fabrikën e Kremenchug
jo vetëm markën "Ukrtatnafta", por të fortë, ngjyrë portokalli
të cilat janë të dizajnuara mbushur "UTN-Lindore." Shkaktojnë probleme, "UTN-Lindje"
ketë vet "pranks" për cilësinë e produkteve të naftës dhe përdorimin e
markën e prodhimit. Para së gjithash, duke blerë një licencë për të përdorur markë
103 stacioneve të gazit, pronarët e "UTN-Lindje", e përdorur 15 e tij "ekstra" pikat e karburantit,
i cili "harroi" për të bërë një kontratë dhe, natyrisht, të paguajnë para për të.
Së dyti, duke punuar nën maskën e njohur prodhuesi ukrainas, "UTN-Lindje"
shitjen e produkteve të naftës nga prodhues të tjerë. Dhe përgjegjësia për tyre
cilësisë lindi "Ukrtatnafta", edhe pse nuk fle as shpirti i tij nuk e dinin.
Për të saj dhe ka pasur ankesa të konsumatorëve. Ka pasur shumë ankesa. "Faktet e ulët
kulturës së shërbimit në pikat e karburantit LLC "UTN-Lindje" konfirmuar letra e konsumatorëve.
Dokumentuar ankesave të shumta nga pronarët e kartave të karburanteve, "UTN-Lindje"
të cilët kanë pasur probleme me përdorimin e tyre, ose nuk mund të mbushur deri në ato.
Konsumatorët janë aplikuar masivisht në SHA "Ukrtatnafta" me ankesa dhe kërkesa
për dëmet, "mesazhi zyrtare e" Ukrtatnafta ".
Në këtë drejtim, prodhuesi Kremenchug veç e veç e tij të theksuar në
deklaratën se "nuk është përgjegjës për të dhe nuk garanton dhënien e karburantit
në markë stacionin e gazit të SHA "Ukrtatnafta" Karta e karburantit Kompania "UTN-East"
edhe pse ata janë të dekoruara në stilin markën "Ukrtatnafta". Edhe pse kashtë e fundit
për SHA "Uktratnafta" ndoshta ka një rrjedhje të informacionit që ata
"Rrjeti Gjuha pronarit" të propozuar nga TNK e Rusisë për $ 50 milion e transaksionit
që është tashmë "jashtë". Nëse stacioni nënshkrimin "Ukrtatnafta"
nën kontrollin e konkurrentëve Kremenchug direkte, që mund të garantojnë
që janë në mënyrë specifike për të konsumit nuk do të shesë të ulët cilësinë e karburanteve?
Për të shmangur njëherë e markë e tyre të "Ukrtatnafta"?

Share This Post: