Banka Kombëtare , si e Kor 31, 2009 Monetized përafërsisht 3 , 2 ​​miliardë dollarë
Bonove të thesarit të dizajnuara për kapitalizimin " Rodovid Bank " bankë " Nadra "
dhe " Ukrprombank " .

Kjo është thënë nga ud Ministri i Financave Igor gazetarëve Umansky
në kabinetin . Ai sqaroi se vetëm për këto qëllime do të
monedhë 9 , 5 miliardë dollarë . " Në thelb , para përfundimit të javës
mund të jetë Monetized të gjitha - nëse ne do të krijojë qeveritë e tyre
( Në këto banka ) , dhe ne e kuptojmë ku ne do të procesit të
dhe programit të njëjtën kohë të administratës ", - tha ai.

Share This Post: