Peizazhit e parqeve dhe rrugëve do të jenë të angazhuar në biznes dhe në këmbim të arritur atje
përdorimin e tokës .

Me sa duket, së shpejti gjysma e Kiev do të jepet në duart private - të holla në buxhetin e
Jo, por për shkak se zyrtarët e vendosur për të kërkuar sponsorët për parqet e kryeqytetit.
Sipas kryetarit kopshtarisë Këshilltar dhe peizazhit Igor Dobrutsky,
KCSA ka dhanë pare 10 parqet dhe kopshtet e qytetit të "dorëzohet" për sponsorët.
Ju mund të merrni patronazhin si pjesë e parkut ose park, dhe mbi të gjithë parkut.
Vërtetë, duke lexuar listën e çmimeve, klientët shumë potencial mund të
humbin entuziazmin. Kështu, rregullimi i parkut të quajtur Pushkin në Shevchenko
Zona është e nevojshme më shumë se 25 milionë hryvnia! Në administratës së qytetit, tha se
Kjo shumë përfshin mbjelljen e pemëve të reja dhe shkurre, lule shtretër avari, riparim
dhe instalimin e stola, kosha dhe ndriçim. Dobrutsky Sipas nëse firma ose
personat fizikë të sponsorizohen peizazhit të parkut, sponsori do të japë 1-2% e tokës
park për përdorim personal. "Kjo mund të jetë ndërtimi i një kafene,
Sport Kompleksi ose një institucion tjetër. Ne tashmë kemi disa aplikacione nga
gatshëm ", - thotë Këshilltar i Kryetarit të Bashkisë. [Http: / / i.domik.net/_xmlimg/xml_3b2a90e545c82efae8919b32447fa28c77f1474d.png
] Ambjentalistët që ta bëjnë këtë thjesht në shok. "Bimët e gjelbra me qëllim
japin një prerje. Në botën është praktikë normale - njerëz të dhurojë para
jashtë për të ruajtur parqet dhe objekte të tjera. Por në kushtet tona, parqet
vërtetë do të jetë dhënë me qira. Kjo është, do të ketë kabinat, reklamat dhe
Nalivayko, ose në të gjitha, do të linte pesë pemë dhe për të ndërtuar një qendër tregtare, "
- Tha zëvendës-kryetar i Qendrës ekologjik Kombëtare Vasilyuk Alex.
Në zyrën e kryetarit të bashkisë në përgjigje të pohojnë se në zarzavate prerja nuk do të japë. Biznesmenët
pozitivisht ndaj idesë, por autoritetet nuk besojnë. "Është më mirë të transferimit të parave
nuk e "Kievzelenstroyu", por shumica e punëtorëve të punësuar i cili kujdesej për një park.
Zyrtarët nuk kanë besim paratë e tyre. Por, për një kopsht të vogël publik të tyre
Unë do të shikuar pas ", - tha" "Sot Viktor Kononenko, një biznesmen të angazhuar në
Furnizimi i pajisjeve shtëpiake. NDRYSHO "Kiev" Përveç parqeve,
Autoritetet u do të "japë në duart e mirë" dhe ... rrugë. Mol, klientët
do të paguajnë për pastrimin e rrugëve dhe të peizazhit, dhe në këmbim marrin, për shembull,
parulla për reklamim pa pagesë në të njëjtën rrugë. "Mjerisht, kjo ide nuk merr
vazhdimin e saj, ne kemi vendosur që së pari të përpiqen për të tërhequr klientët për kryesor
rrugë - Khreshchatyk të tokës nuk ka për paratë sponsorët gështenja.
Megjithatë, nuk ka dashur, "- thotë" "Sot Dobrutsky. Gjithashtu
Zyrtarët do të ndryshojë të gjitha shenjat e "Kiev" monumentale, të cilat janë
në hyrje të qytetit - ata duan për të hequr simbolet sovjetike dhe me vend
Stema e Kievit. "Këtë vit, ne vetëm të ndryshojë shenjë në hyrje në Kiev nga
Boryspil. Ka tashmë një garë, dhe ju e dini se si do të duket e re
pjatë. Vendosur atë në vjeshtë ", - tha" "Dobrutsky Sot.

Share This Post: