Presidenti ukrainas Viktor Jushçenko , gjatë vizitës së tij në Odessa , premtuar për të ndaluar
privatizimin e bimëve Portside Odessa , nëse kompania nuk do të jetë
kryer një auditim mjedisor .

Kështu , sipas zëvendës të Këshillit të Qytetit Odessa të PR , një udhëheqës i organizatës publike
Cilësia e jetës Alexey Goncharenko , auditimin mjedisor është një kyç
kërkesë e picketers , i cili sot u takua Kryetar i Shtetit
në aeroport Odessa . "Ne ia trajtimin e Viktor Yushchenko , i nënshkruar nga qytetarët
pothuajse 5000 njerëzve , të cilat kërkojnë zbatimin e Ligjit mbi Mjedisit
auditimit në lidhje me SCR . Kjo procedurë duhet të japë një përgjigje nëse do të privatizojë
ndërmarrje, dhe nëse po , sipas çfarë kushteve ", - tha Goncharenko bashku .
kështu, ai vuri në dukje se presidenti i premtuar për të përcjellë kërkesat e Odessa
Kabineti për monitorimin dhe auditimin e procedurave . "Nëse
auditimit nuk do të , Viktor Jushçenko është i gatshëm të vetos vendimin për të shitur
IPF , "- tha Goncharenko Mos harroni , në Fondin e pronës shtetërore të Ukrainës njoftoi .
se Fabrika e Port Odessa mori mbi 10 kompani, të cilat do të
rritjen e vlerës së aktivit deri në $ 900,000,000

Share This Post: