Siguruesit në janar -qershor 2009 u rrit arkëtimin e primeve të sigurimeve në politikat e saj
Sigurimi i detyrueshëm i përgjegjësisë civile të pronarëve të
automjeteve ( CTP ) prej 6% gjatë periudhës së njëjtë
2008 - në 637 , 799 mln .

Shitjet e politikave të sigurimit u rrit me 7% - deri në 3 376.000.000 Sipas raportit të
Motor (Transporti) Insurance Bureau (MTIBU), pagesat për të specifikuar
periudhë është rritur me 23% - të 239, 491 mln. Gjatë kësaj periudhe, siguruesit
vendosur 32, 242.000 raste (3%). Thesari shlyen eurobonove
në 512,000,000 $ paguhet Ukraine eurobono lëshuar në vitin 2004
$ 500,000,000, sipas detyrës Ministrit të Financave Igor
Umansky. Ukrainë në 2004 vendosi pesë-vjeçar eurobonove
vlerë 500.000.000 $ të kursit të luhatshëm në gjashtë muaj
Libor 337, 5 pikë bazë me një afat maturimi 5 gusht 2009 dhe pagesa
për qind në vit - Shkurt 5 dhe 5 Gsh. Depozita në Ukrprombank
mund të bien në një nga Ukrprombank fondeve të depozituesve Bankën e Shtetit "
mund të jenë të përkthyera në Oschadbank ose "Banka Rodovіd", raportuar dhe. Fr. Ministër
Financave Igor Umansky. "Ne do të marrë sasinë e duhur të pasurive dhe
detyrimeve, dhe të kalojë ato në të shërbime të tjera bankare ", - tha ai. Më
Ai tha, "Rodovіd Banka" konsiderohet për këto qëllime. "Interfax-Ukrainë",
"News Ukrainës"

Share This Post: