Në gjysmën e kamkërkesa për zyra australiane ka rënë në nivelin më të ulët që nga fillimi
1990 . niveli për shkak të ndikimit të krizës globale financiare .

Sipas Këshillit të Australiane të vërtetë, pasuria e falimentuar , kompani të mëdha ,
rënie në biznes dhe të hyjnë në zona të reja ka çuar në kërkesën
për zyrat e deri në gjashtë muaj ra me 160 284 metra katrore . m. Përqindja e papunësisë
hapësirë ​​për zyre ka rritur më të shpejtë në17 vitet e fundit
ritmi , shkruanAustralian . Në janar të këtij viti shifra ishte
5 , 9 % në korrik - për 8 , 3 % . Sipas Peter Ververa CEO Këshillit , rivendosjen e
Kërkesa mund të fillojë jo më parë se tre vjet . rritja më e madhe
vende të lira ka ndodhur në rrethet qendrore të biznesit të Perth dhe Brisbane
(6 , 7 dhe 6 , 5 % , respektivisht) . Në Melburn shifra u rrit në 0 , 1 % ,
Sydney - 2 , dhe 3 % . Në kryeqytetin , Canberra , niveli i zyrës së lirë
Zona u rrit me 2 , 2% , për të shënuar 9 , 2 % . në gjysmën e ardhshme
vjet , vendi do të futet rreth 1 dhe 3 milion metra katrore . m të zyrave të reja .

Share This Post: