Çmimet e pasurive të patundshme në Ukrainë janë në rritje të tregut të pasurive të patundshme të qyteteve të mëdha
Ukraina u ngrit nga gjunjët e tij dhe filloi të rritet, edhe pse prirje nuk e ka shikuar me.

Tregu i pasurive të patundshme është gradualisht duke i lënë në fund qytetet milioner . prirje
shqetësime , më sipër, tregu sekondar të gjitha pasurive të patundshme në Kharkovit , Donetsk ,
Odessa dhe Kievit , e cila nuk është e vërtetë e organizimit kryesore të këtyre qyteteve . Për 12 ditë çmimin e
për apartamente në qytetet e Ukrainës janë rritur me një mesatare prej 8 , % 2 . më të ndjeshëm
tharë çmimeve në Odessa dhe Kiev, 11 , 3 % dhe 9 , dhe 9 % , respektivisht . shtrenjtë,
stalinka si në zonat qendrore të kryeqytetit dhe pranë qendrës së Hrushovit .
Qëndrojnë pa ndryshuar vetëm rrethinat , dhendërtimin e krejt të re.

Share This Post: