Uzhgorod Kryetari i shpalli luftë Yatsenyuk dhe bashkëpunëtorët e tij . Ratushniak dërguar të gjitha
kundërshtarët e tyre në gjykatë .

Uzhgorod Kryetari Sergei Ratushniak përsëri në qendër të skandalit "pushtet". Kjo
herë ai është akuzuar për sulm dhe bateri agjitator kundër vajzës-social
organizatës "Fronti për Ndryshim", e cila kryesohet nga deputeti dhe kandidati
Yatsenyuk presidenciale. Kryetari i komunës mohon të gjitha pretendimet.
Kryetari Serhiy Ratushniak ka kohë kishte një reputacion të skandaloze në qytet. Të tij
duke marrë pjesë në dhjetra e lufton. Ndodhur e fundit në prill në të njëjtën
park, i cili në këtë kohë. Kjo ka lejuar kundërshtarëve që të guvernatorit
pyetje mjaftueshmërinë e aftësinë e tij mendore për të kryer të caktuar dhe
funksionin e saj për qëllim. Një incident i ri në Uzhgorod në mbrëmje u bë i njohur
E enjte, 6 Gsh. Shpallja e kësaj zyre për shtyp dërguar një publik
organizatës "Fronti për ndryshim." Sipas raportit, "incident të egër" ndodhi
mëngjesin e 6 avnusta në qendër të Uzhgorod, në sheshin para kimike
Fakulteti i Uzhgorod National University. Kryetari Ratushniak, sipas
bashkëpunëtorët Yatseniuk fyer obscenely dy aktivistë femra që përhapin
ndër kalimtarët-shtypura produkteve, sulmoi një prej tyre, dhe të shkatërruar të dhënat
tendë dhe shkoi në një xhip me AO7000AS numrat e shtetit. - Në fillim nuk e kam
mësoi se ai ishte kryetari i bashkisë - thotë Natalia viktimë Butrimko, një student
UzhNU. - Ai menjëherë doli me pretendimet, pse unë jam atje, ajo që unë kam
Zona e drejtë dhe i urryer, që kishte ndërtuar për njerëzit. Në fjalët e saj, kryetari i bashkisë
e kapi për fyti, dhe filloi të mbyt dhe e shtyu që kanë pushtet në tokë.
- Rreth 11:00 kam falur veten për të shkuar në departamentin dhomë - thotë
vajza e dytë Victoria. - Kur ata u kthyen, unë pashë një skenë të tmerrshme: tendë
ka qenë i kthyer, dhe qau dhe Grindja naparnitsa tim me një njeri që
yelled se ne u pastruan off. Nga fjalët e vajzave, oficeri u kthye
tavolinë, duke rezultuar në një telefon celular është i vdekur dhe dy të tjerë
ishin gërvishtem plotësisht. Së fundi, ai i quajti ato "jerks" dhe
"Bastards". Natalie ngritur Gorotdel policisë. "Front
Ndrysho "dënoi veprimet e Ratushnyak, duke parë në të janë shenja të qarta të krimit të
- Abuzimi i pushtetit, dëmtim të pronës së OJQ-së
sjellje të çrregullt duke shkaktuar dëm trupor. "Ne lidhje turpshme
dhe Ratushnyak veprim i keq, kryesisht si një shenjë e tij personal
dhe degradimi moral, unruliness dhe tiranisë zyrtare, dhe
intolerancës patologjike të kundërshtarëve politikë, "- protestuan në
Yatsenyuk, duke shtuar se kryetari i komunës në çdo mënyrë të ushtrojë presion mbi dëshmitarët.
Sam P. Arseniy 7 gusht drejtuar Prokurorit të Përgjithshëm Medvedko Oleksandr
me një kërkesë për të marrë kontrollin personal mbi rastin e një sulmi në tri ditë
për të marrë veprim në bazë të legjislacionit. Version Ratushnyak
Së pari, për kryetarin e komunës duhej të "djersa" sekretarin e tij për shtyp, Oleg Podebriyu.
Ai tha se agitators nuk kanë leje për të vendosur një tendë, dhe
ato dokumente që janë treguar, e kanë ndryshuar falsifikim
nënshkruar nga kryetari i komunës. "Fatkeqësisht, tradita e ligjeve të neglizhencës dhe Kushtetutën
trashëguar gjenetikisht "Fronti për Ndryshim", politikën e detyrë
dhe forcat qesharake politike që ai përfaqëson, "- theksoi ndjeshëm
Podebry. Shumë Fakti Uzhgorod Kryetari i konfliktit nuk e mohon.
Megjithatë, në llogarinë e tij të ngjarjeve të ndodhur shumë ndryshe. Ai argumenton
që një vajzë e rrahën atë. "Së pari, unë nuk në jetën time ndonjë grua
nuk e goditi. Së dyti, me të vërtetë nxituan për mua gjashtë ose shtatë
vetëm si një panterë ia grisi këmishën time, thonjtë obtsarapala. Kjo është, unë u
detyruar për ta larguar ", - u përgjigj Ratushniak." miqësisë së popujve "
Një zbulesë për atë që ka ndodhur në qendër të Uzhgorod
ka një intervistë me kryetarin e komunës, "Kanal i ri." Ratushniak nuk i bie në fjalë, të shqiptuara
Një numër i gjërave që "tërheq" të nenit penale për nxitje etnike
armiqësi. Ai iu përgjigj pyetjeve me dhunë, duke e quajtur përfundimin e përfaqësuesve të medias masive
"Llum tipike, hov dhe i pafytyrë." Kryetari sqaroi se ai është ofenduar shumë
ajo që të rinjtë për 50 UAH. pasion mbron "jo nënës apo babait, dhe të lëngshme".
"Fakti që elementi kriminal Jude Yatsenyuk vendosur që këto zgjedhje
në këshillin e fshatit diku në Izrael, mbledhur para për shitësit e drogës penale ka
dhe kontrabandistëve, dhe pa lejen e autoriteteve të qytetit filluan zaharaschivat
dhe hedhin plehra qytetin tonë. Ndërsa Ukraina është, deri në këtë shtet
i cili është ligji, një hebre duhet Yatsenyuk të numërohen, dhe të gjitha kriminale të saj
elementeve, të cilat ai menjëherë punësuar një "- mësohet nga deputeti
Kryetari i rrugës së drejtë. Follow-up pyetjeve të gazetarëve në lidhje me atë për të
Bazuar në kryetari i komunës ka çmontuar tendë, aq shumë është marrë nga një Ratushnyak,
se ai "ecur" në një numër të politikës qendrore. "Ejani pas meje për të
ju nuk e keni parë. Ju jeni, por thashethemet, nuk e kalojnë. Ju rregull të njëjtën
Yatsenyuk Firtash, Baloga, Jushçenko dhe parazitë të tjera "- u përgjigj gazetari
Uzhgorod kryetari i bashkisë. Së fundi, ai e këshilloi fotografi Yatsenyuk
të tij në gjykatë. Ekzaminimet mjekësore zyrtarët - nuk e mënyrë për të shmangur
incidenteve të sigurisë që përfshin autoritetet, është e nevojshme për të barazuar ato
Drejtat e zakonshme bullies, ndarjen e të drejtës penale në politike
ndikon. Një opinion i tillë në komentet për gazetën Internet "TANI" shprehur sociale
psikologu Oleg Pokalchuk. Sipas tij, çdo zyrtar mjekësor shqyrtim
në praktikë e pamundur, që në drejtim të kërkimit psikiatrike
duhet të jep pëlqimin për një person privat apo "e mirë" të afërmit e tij, e cila
nuk ishte në Bashkimin Sovestky, mbretëroi si psikiatria ndëshkuese. "Opinionet
që kanë nevojë për të kryer inspektimin e kandidatëve për pozitat në
autoritet, të shprehur apo të dilettantes njerëzit me vetëdije duke folur pakuptimta
për të hyrë në titujt ", - tha eksperti Ratushniak, me Pokalchuk fjalë,.
- Njerëzit me një fuqi shprehëse emocionale të paqëndrueshme për të shprehur vetveten.
Megjithatë, në këtë rast të veçantë, ekspert beson se ajo është - jo zhgënjimin
huliganizëm individuale dhe të përbashkët. "Nëse flasim në aspektin e psikologjisë
ose psikiatri, është një sjellje tipike përafërt i vrazhdë, mjerisht, në
normë. Ky refuzim i normave shoqërore, por jo mendore ", - thotë
ekspert. Pokalchuk ankuar se nuk është kudo në Ukrainë
dyfishtë standarde. "Të gjithë thotë se gratë nuk mund të rrahur, edhe pse në realitet
familjet në një mënyrë ose në një tjetër duke mposhtur ata, "- tha eksperti Sipas tij, ashpërsia e.
morali është kompensuar gjithmonë duke mos pasur pajtim të saj. Pokalchuk
quhet një dramë që, në këtë episod ka asgjë të veçantë për bashkëkohësit e tij
jo, dhe nëse një biznesmen vendas të quajtur në në qafë kalimi vajza
nuk është e mori edhe në një gazetë lokale. Sipas tij, policia zakonisht
nuk do të marrë këto çështje, në lidhje me ato si normale "bytovuhu." E vetmja
Mekanizmi i anti-tricks kompetenca duhet të jetë një përgjigje të shëndetshme
shoqërisë, siguroi Pokalchuk. Sipas tij, në një vend normal për kaq
Zyrtarët e urryer njerëzit do të duhet të kthejnë shpinën tonë në drejtpërdrejtë dhe figurative
kuptim - të deklarojë një bojkot tyre dhe kërkojnë të menjëhershme rizgjedhjeje. Megjithatë,
kjo do të ndodhë, sipas ekspertëve, jo më herët se 20 vjet, kur
do të jetë një ndryshim të brezave dhe elitave.

Share This Post: