Përsëri , ka pasur zëra sepolakët duan ne për të marrë rreth në Euro 2012 .

Final Euro 2012 do të zhvillohet në Kiev nuk dhe Varshavë. Ky përfundim është i nxituar
Mediat ukrainase bëjnë deklarata pas Sekretari për shtyp e Federatës Futbollit
Jakub Kwiatkowski e Polonisë. Sipas tij, UEFA vendosi të ngrejë Ndërkombëtare
translational Centre (International Transmetimeve Center) është i Euro 2012
në Varshavë. Jep ndonjë hollësi të tjera, ai nuk pranoi. "Në të vërtetë,
IBC është vendosur në qytetin e finaleve - ka konfirmuar për ne shefi
Departamenti i Sportit dhe transmetime novostiynyh Nora OJQ "Surface" Vladimir.
- Në Euro 2008, i cili u zhvillua në Austri dhe Zvicër, për shembull, IBC është
në Vjenë, ku ai mori përfundimtar. Nëse thashethemet konfirmoi se Euro IBC 2012
do të jetë në Varshavë, atëherë kjo do të thotë se ka të ngjarë dhe përfundimtar. I kontaktuar
me kolegët polakë, dhe ato janë të gjitha shumë i habitur nga kjo, por e di se ku
rriten. Thashethemet qarkulluar një radio «Z», i cili në Poloni nuk është e
ka autoritet, dhe ka shpërndarë më parë informacion, diskredituar
Ukraina si një vend që mund të mbajë Euro-2012 ". Gjithashtu, z. Nora tha
ne që të flasim për IBC në Kiev me përfaqësuesit e UEFA-s ishin. Si
konsideruar variante të Pallatit të Sportit. Edhe pse ai, sipas tij, është shumë e vogël.
Një tjetër opsion - Qendra Ekspozita në bregun e majtë. Në FFU ndërsa refuzojnë
besojnë në realitetin e "Varshavës" thashethemeve. "Nëse UEFA duan të shprehin shqetësimet e
mundësitë në Ukrainë, ai do të kishte bërë atë zyrtare - tha se "Sot"
Shefi i Politikave te Informacionit Vasiliev FFU Sergei. - Por
edhe në faqen e internetit të federatës polake ka informata për translational
Qendra nuk ka. " Dyshimet se polakët ishin përhapur qëllimisht thashethemet rreth mospasjes
vendin tonë për Euro 2012, të gjithë lojës kampionatit për të pritur, Vasiliev
komentoi me maturi: "Jo për faktin se kolegët e tyre polakë janë përhapur."

Share This Post: