Portal Prian.ru përgatitur raportin e rregullt mujor në tregjet e huaja
pasurive të patundshme , më të popullarizuara në mesin e rusëve . Hendeku midis udhëheqësi i rating
Bullgaria , nga vendi i dytë në listë është në rritje .

Parashikuar nga ekspertët , interesin e rusëve qëmjaft i qëndrueshëm
tregut të pasurive të patundshme Çeke është vetëm në rritje . Por tregjet e pasurive të patundshme në Finlandë
dhe Shtetet e Bashkuara ka humbur pozitën e saj . Ky trend ekspertët Prian.ru portal
prodhojnë muajit të dytë radhazi . Jashtë interesit të lartë dhjetë
konsumatorët e brendshëm në korrik u rrit nëtregjet e pronave të Kroacisë , Hungarisë ,
Britania dhe Australia . Muajin e pestë në një interes në rritje të rusëve rresht
strehimit abkhaze . [ Http : / / i.domik.net/_xmlimg/xml_8b7bcec84bb12e7d76256a4f8238b438f26048fd.png
] Rating u bazuar në analizën e qindra mijëra vizitorë hetimet
një bazë të dhënash e pasurisë së patundshme portali « Prian.ru - pronë jashtë "
bërë në qershor 2009.

Share This Post: