Kyiv qytetin e shtetit administrata ka vendosur të organizojë një
Khreshchatyk 15-16 gusht të drejtë citywide shkollë. Kjo është deklaruar
në dispozicion të administratës së qytetit .

Në panair , organizoi një protestë dhe shitjen e uniformave , këpucë dhe të tjera
Gama e produkteve të shkollës . Administrata e kërkuar Drejtorisë së Përgjithshme të
Tregtisë dhenë shtëpi për të sjellë në të drejtë industrinë e lehtë
Kiev dhe rajone . Në lidhje metrafikun e drejtë për Khreshchatyk
do të jetë i kufizuar në 15 gusht 9:00-17:00 . Në përgjithësi ,panaire distriktit shkollor
do të mbahet në kryeqytetin e deri më 5 shtator .

Share This Post: