Situata me ndriçim e rrugët e qytetit gjatë natës është katastrofike .
Këtë e theksoi lideri i Shoqatës Civil "New Kiev " SHKIRYAK Zorian
mbi rezultatet e monitorimit për rrugët e ndriçimit e Kievit , e kanë njoftuar UNIAN
Shërbimi i Shtypit të SHKO .

Sipas Z. SHKIRYAKA, duke fjetur në vargjeve gjendja është veçanërisht e keqe -
ka ndriçuar jo vetëm në oborret e brendshme dhe rrugicave në lagjet e banimit,
por edhe rruga qendrore. Në disa rrugë mjaft të zënë
saktë vetëm 10% të projektit të ndriçimit, Z. SHKIRYAK tha, duke shtuar
se situata është duke u përkeqësuar. "Unë mendoj kështu Chernovetskiy
dhe vendosi për të kursyer para në aspektin e buxhetit jo i përgjithshëm
por ta bëjë këtë në kurriz të qytetarëve - një krim ", - tha Z.
SHKIRYAK. "Unë do të këshillojë kryetarin e komunës dhe ekipi i tij arrijnë në muzg
në asnjë prej fjetur vendos, të marrë nga Maybach tyre luksoze dhe Rolls
Royces dhe atë që quhet "këmbët" për të ecur në rrugët e pa përgjigje, dhe nën
dritë e thyer disa shitore të thyer-up për të mbajtur një takim
me temë "Ndriçimi kapitalit gjatë natës" - Zi e ofruara SHKIRYAK.
Ai gjithashtu rikujtoi se në rrugë të errët dhe alleys - kjo është një nga arsyet kryesore
aksidenteve rrugë, aksidentet e trafikut dhe krimit. "Situata me ndriçim të rrugëve duhet të
ndryshoi në mënyrë drastike. Për këtë të zhvilluar dhe implementuar një të plotë
program që synon përmirësimin e ndriçimit rrugor në Kiev. Pastaj natën
Kiev do të jetë të rehatshme dhe të sigurt, "- tha Z. SHKIRYAK.

Share This Post: