Për gjashtë muajt e parë të këtij viti Ukraina ishte ndër më të këqijat
CIS treguesit e prodhimit industrial . Ne kemi humbur një të tretën e vëllimit .

Dhe , thonë ekspertët , nuk ka asnjë arsye për industrinë e
rritur shumat e këtyre në të ardhmen . Faktori i vetëm që mund të
bimëve ngrohjes -restaurimin e eksporteve . Por për të hyrë në tregjet e huaja
nevojë për një cilësi të re dhe produkte të reja . komente
UBR Vladimir Lanoviy , president i Qendrës për reformat e tregut : "Nëse ka premtuar
tregjet dhe kompania jonë mund të tregojnë të biznesit qeveria ka në plan të dalë
për produkte të reja , qeveria duhet të fillojë një qasje program,
në veçanti , duke garantuar një kthim të shpejtë të TVSH-së për ta tani
kapitale ishin , ulje të caktuara , taksave , ose nëpërmjet një përshpejtuar
amortizimit "

Share This Post: